USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку вшанування пам’яті першого президента України масовим не було. ВІДЕО

30 Вересня 2008 09:44

З нагоди 142-ї річниці від дня народження Михайла Грушевського відбулося покладання квітів до пам’ятника першому Президенту України. Про це повідомляють 30 вересня «Волинські Новини».
 
В урочистостях взяли участь представники міської та обласної влад. На заході були присутні заступник начальника головного управління внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Тарас Літковець, секретар Луцької міської ради Анатолій Бірюков, депутат міськради Ігор Давидов, директор департаменту інформаційної політики Луцького міськвиконкому Олександр Пирожик.
 
Вшанувати пам’ять видатного діяча України прийшли школярі – щоправда, за розташуванням найближчого до пам’ятника Луцького НВК № 9 – та студенти. Загалом же цей захід масовістю не вирізнявся.  
 
Довідково:
 Михайло Сергійович Грушевський – найвідоміший український історик, політичний діяч і публіцист, Голова Центральної ради, академік, автор понад 2000 наукових праць. Народився 29 вересня 1866 року в місті Хелм (нині Польща).
value="http://www.youtube.com/v/j2SJGkG54LU"> src="http://www.youtube.com/v/j2SJGkG54LU"
type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 09:57
А шо,перші люди луцька й волині проігнорували урочистiсть,а вислали замість себе шестьорок? Молодці кореспонденти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus