USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку введуть надзвичайний стан?

14 Жовтня 2008 14:10

Комісія Волинської ОДА з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій зобов’язала ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» та ДКП «Луцьктепло» упродовж доби укласти договір оренди на котельню на вулиці Карбишева в облцентрі Волині. Про це 14 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як виявилося під час засідання комісії, наразі ще ані «Луцьктепло», ані «Луцьктеплоенерго» лімітів на газ ще не отримали. Однак, на відміну від ТзОВ, у комунального підприємства немає заборгованостей перед «Нафтогазом», більш того, йому не відключали газопостачання. Натомість борг «Луцьктеплоенерго» за спожите блакитне паливо становить понад 10 мільйонів гривень.
Під час засідання комісії заступник директора ТзОВ Леонід Сінчук повторив попередню позицію: якщо «Луцьктепло» заплатить 3,5 мільйона гривень, які воно завинило «Луцьктеплоенерго», то Кропива зможе отримати ліміти за газ.
За словами пана Сінчука, керівництво ТзОВ планує 10 мільйонів гривень перед Києвом погасити за рахунок заліку. Однак представники «Волиньгазу» висловили думку, що «Луцьктепло» зуміє сьогодні отримати ліміти, а «Луцьктеплоенерго» – навряд.
Окрім того, під час засідання прозвучала думка: якщо опалювальний сезон у Луцьку вчасно не розпочнеться, то цілком імовірне оголошення локального надзвичайного стану. Тоді «приватників» із котельні просто виставлять і подадуть тепло у домівки лучан.
Однак це у рішенні комісії не пролунало. Але комісія Волинської ОДА з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішила звернутися до прокуратури, аби правоохоронці проконтролювали стан розрахунків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Жюков Показати IP 14 Жовтня 2008 15:06
Турійська, ордена Червоного Прапора гвардійська танкова дивізія здійснить блискавичний рейд на Карбишева, 2. За підтримки мотопіхотних з'єднань генерала Карольчука і єфрейтора Косюри котельня буде захоплена, а кропивинські партизани будуть вибиті в ківерцівські ліси
Петрович Показати IP 14 Жовтня 2008 16:09
Дурили,дурим i будем дурити
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2008 19:17
Валити бикоту треба! Якщо в людей не буде ще й опалення,то точно буде пару трупів з «приватників»!Люди теж не "лохи",терпіти не будуть.
Славко Показати IP 14 Жовтня 2008 21:04
У Шиби автономне опалення, отож у нього голова не болить. Нам рятуватись самотужки, встановивши аналогічне, попри заборону міськвиконкому! Начхати на владу, яка нічого зробити не здатна, щоб обігріти своїх виборців. Начхати на всіх і гайда за котлами!! тоді не буде проблем з розрахунками за газ і заборгованності. Позбавимо бізнесу Кропиву і посад чиновників від мерії!!
Killer Показати IP 15 Жовтня 2008 12:56
Це якийсь Антон [вирізано - цензура] віддав в часні руки котельню і тепер ця вся [вирізано - цензура]братія з повітря скалачує собі капітали, за який [вирізано - цензура] 1.5 млн платити Кропиві за оренду котельні, коли це повинна бути власність громади. Зараз Кропива всі свої борги (тещо вкрав), знову таки за кошти громади, перекриє і [вирізано - цензура]благодійник заявить що все добре і Лучани отримують тепло. З цього корита кормляться і Шиба і Романюк, а ці всі війни для публіки, тільки народ дійсно не дурний і незабаром буде пару жмуріків!!!!
пані Моніка Показати IP 15 Жовтня 2008 13:29
Якби не було Шиби, так би і сиділи без води.. А він пішов і відкрив то вентиль чи як воно там називаєтьсяя
Анонім13 Показати IP 15 Жовтня 2008 13:46
ги ги ги не вміє і не хоче влада працювати правильно
Анонім13 Показати IP 15 Жовтня 2008 13:48
ги ги ги Не вміє і не хоча влада працювати правильно .... для людей. Ніяк не хочуть усвідомити, що вони слуги народу, а не народ їм має прислуговувати.......
Коля Показати IP 15 Жовтня 2008 14:39
Терпіння вже не вистачає,сьогодні вже 15 число,якщо наступлять холоди а тепла так і не буде,я піду їх розносити власноруч!!!
Віра Показати IP 16 Жовтня 2008 14:07
Досить терпіти знущання! Владу - народу України! Відмінити мораторій на смертну кару!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus