USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вирували «Смачні баталії» від ТМ «Руна»*. ФОТО

17 Вересня 2012 13:31
Шість луцьких сімей змагалося за звання найкращої кулінарної родини міста та грошову винагороду обсягом 25 тисяч гривень.

Кулінарне реаліті-шоу «Смачні баталії» від компанії «Луцьк Фудз» та ТМ «Руна» відбулося на Театральному майдані у Луцьку 15 вересня.

За словами керівника проекту та керівника департаменту PR компанії «Луцьк Фудз» Оксани Хмильовської, кулінарне шоу «Смачні баталії» провели у Луцьку через те, що підприємство – місцеве, і виробництво знаходиться саме тут. «Де ж, як не в своєму рідному місті дебютувати з таким заходом», ‒ сказала Хмильовська.

Вона додала, що зараз такі шоу користуються популярністю, тож, організатори підхопили ідею і вирішили зробити його більш народним і залучити до участі луцькі сім’ї, щоб вони випробували свої кулінарні здібності.

Учасниками шоу стали звичайні лучани різного віку, соціального статусу та професії.

За словами Хмильовської, спочатку відбувся кастинг, участь у якому взяли 12 сімей. Тож, після відбіркового туру залишилося лише 6 родин: сім’ї Шагут, Климюків, Петрових, Яцунів, Кушелів та Кривчуків. Саме вони і змагалися за перемогу у «Смачних баталіях» та грошовий приз ‒ 25 тисяч гривень.

Під час шоу їм довелося пройти низку випробувань, за виконанням яких уважно стежили ведучі проекту та журі.

Сім’ї не знали, що очікувало їх на сцені. «Це наш такий сюрприз», ‒ зазначила Хмильовська. З її слів, лише на кастингу родинам попередньо повідомили, що вони мають приготувати. «А тут вони одну тільки страву знають, яку будуть готувати», ‒ додала вона.

Члени журі оцінювали не лише майстерність учасників, але і їхню витримку, кмітливість, дисциплінованість і вміння працювати у команді. До його складу увійшли переможець «Пекельної кухні» Юрій Кондратюк, головний технолог ПАТ «Луцьк Фудз» Оксана Булік та керівник департаменту стратегічного маркетингу ПАТ «Луцьк Фудз» Олексій Рогов.

Тож, конкурсанти на міні-кухнях мали приготувати салат з інгредієнтів, які організатори поклали у кошик із продуктами, не повідомивши учасникам. Іншим завданням стало приготування домашньої фірмової страви. А перед фіналом голова журі Юрій Кондратюк провів майстер-клас. І завданням учасників було протягом визначеного часу зробити таку ж страву, що й він.

Врешті, щасливими переможцями і власниками 25 тисяч гривень, які, до слова, вручили готівкою, стала родина Кушелів. А решта сімей-учасників отримала піврічний запас продукції ТМ «Руна».

Окрім того, програма кулінарного шоу від ТМ «Руна» була змістовна: організатори забезпечили проведення конкурсів та естафет, пов’язаних із приготуванням різноманітних кулінарних шедеврів, дозвілля для глядачів з вікторинами. Кожен із переможців конкурсів отримав у подарунок пакет із продукцією ТМ «Руна».

Присутніх на шоу розважали три гурти: місцевий джаз-бенд «Fusion Friends», соліст луцького гурту «Чорні черешні» Юрій Поліщук та учасники проекту «Україна має талант-4» гурт «Double Life».

За словами керівника проекту, далі шоу планують провести у Рівному, Тернополі та Львові. «І хочемо взагалі таку практику започаткувати і зробити нашою хорошою традицією і об’їхати всі міста України», ‒ підсумувала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Оксана Показати IP 17 Вересня 2012 16:47
Дааа,вгаталити на таке шоу стільки грошей і що???Прийшло подивитись 30 чоловік,та й ті родичі учасників.З такими шоу,якщо вони і далі будуть продовжуватися в інших містах України Руна скоро точно збанкрутує:(
Ярослав Показати IP 17 Вересня 2012 17:38
Це телевізійний формат шоу.
глядач Показати IP 17 Вересня 2012 17:49
Оксано, ви не праві, лив дощ, на початку людей мало було, ми самі не знали, чи йти, а потім вийшло сонце, люди почали сходитись. своїх підтримувати треба, та допомагати. завод у Луцьку - податки в місцевий бюджет. радійте та не рахуйте чужі гроші. як для початку - виглядало організаційно пристойно, хороша сцена, якісний звук і що важливо, на екранах крупним планом показували, що відбувалось на сцені. я особисто дивилась на екрани, щоб зрозуміти події. а от про свято вареників такого не скажу, бо звук був дешевий, гуділо, тріщало, сцена маленька і чомусь виступало багато внизу, під сценою, де іншим нічого не видно, а о 15 вже вареники скінчились, багато людей навіть спробувати не змогли, а в кінці якась "казка стара" співала, то люди розбігались геть від того паршивого вокалу! і мої родичи участі не приймали, я взагалі не з луцька, я тут вчусь.
кот муркот до глядач Показати IP 17 Вересня 2012 19:54
про вареники - це точно! свято ніби задумано нормально, а от виконання - просто писец! де того мудилу без таланту взяли та ще й на сцену випустили? то жахіття, на сільському весіллі він за такий вокал вже мав би набиту пику. а руна - гарно було, хоч і не велелюдно, погода трохи їм підпортила відвідини. але у руни відчувається, що на глядачах не економлять, для того і шоу, щоб цікаво було дивитись. у луцьку такий формат обладнання був хіба що на євро. ще хотів спитати, на екрані показували, що на сцені вода була з крану, а де вона там взялась? з недобудованого фонтану? )))
Оленка до кот муркот Показати IP 18 Вересня 2012 18:27
Панове глядач і кот муркот,ви спочатку зробіть самі хоч щось у своему житті,а потім пишіть усяку єрунду.На обох святах була з друзями.Кулінарне шоу від Руни було цікаве,але дійсьно як написала Оксана малолюдне.В основному біля сцени зібралися діти та друзі конкурсантів.І дощ тут ні до чого.Гроші які Руна за це заплатила пішли в трубу(і гроші не маленькі).Свято вареника нам з друзями сподобалось набагато більше.По переше,усе що пообіцяли організатори вони зробили.Роздали безкоштовно 500 порцій вареників(встановили рекорд України),зробили і роздали людям 26 кілограмовий торт у вигляді вареника(встановили рекорд України),провели купу цікавих конкурсів для людей з гарними подарунками.І головне,як пообіцяли жодної,пробачте "морди" політиків ми там не бачили.А ще ми отримали з друзями та дітьми справжне задоволення від свята.Тим,хто його робив моя подяка.А тим,хто пише усілякі гадості,зробіть щось своє,а ми тоді прийдемо і побачимо які ви "круті" організатори:)
Юля Приймак до глядач Показати IP 18 Вересня 2012 18:43
Пане глядач,а що хіба на святі вареника хтось пообіцяв нагодувати безкоштовно все місто???:)))І не треба брехати людям,що в 15.00 вареники закінчилися,бо ми з дівчатами після тренування ще в 15.30 отримали вареники.До речі,вареники були дуже смачні:)
Ярослав Показати IP 17 Вересня 2012 23:50
З драмтеатру.
САНЬОК Показати IP 17 Вересня 2012 23:54
Кулінарне шоу у Луцьку було круте і шо не кажи... я сам зі Львова... і мені дуже сподобалось... Завдяки цьому шоу я нарешті побачив своїх кумирів "Double Life" вони круті... насправді.... просто ще мало розкручені...
глядач Показати IP 18 Вересня 2012 09:27
Ну просто дуууууже вдала pr-акція!!! грошей вбахнуто купу, а ефекту - повний НУЛЬ!
Руна Показати IP 18 Вересня 2012 10:02
Виграли ті що й мали виграти. Нахрена такий конкурс робити, люди надіються на перемогу, а виграють свої. Не справедливо!!!
Кенеді Показати IP 18 Вересня 2012 10:30
Ідеально ніколи не буває, але організація була нормальна чого варті нільки камери і екрани, такий формат люди в Луцьку могли бачити тільки під час кіа фесту!
прихильник Показати IP 18 Вересня 2012 11:08
А я тільки за такі конкурси,бо сама дуже обожнюю готувати,доречі перед тим як я купую продукти то обовязково читаю склад- то в одній Руні(том.соус,том.паста,гірчиця) немає модифікованого крохмалю і інших складових таблиці Міндєлєєва.про що не можна сказати за інших україн.вир-в!
Лучанка до прихильник Показати IP 18 Вересня 2012 11:54
Це там просто не вказано:)))) Н да...,ото самі себе і тут піаримо називається)))
Александр Показати IP 18 Вересня 2012 11:45
Вы еще обязательно скажите, что томатный соус и пасту Руна делает из украинских помидоров))
ГОРЧИЦЯ Показати IP 18 Вересня 2012 23:31
НЕ ХВАЛЮ КЕТЧУП НО ГОРЦИЦА РУНА В БАНОЧКАХ САМАЯ ЛУДШАЯ
GloverStar Показати IP 4 Січня 2013 08:07
За то самий дешевий продукт і напевне один з гірших виробників - руна!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus