USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку виступив один iз найкращих R’n’B ді-джеїв України

18 Серпня 2008 11:45
Свято хіп-хопу та R’n’B відбулося в луцькому нічному клубі «Золото» за участю резидента престижного київського нічного закладу «Цар project» Ігоря Сніткіна (DJ Shked). Про це 18 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Розігрів публіки на святі розпочав знаний у Луцьку DJ Mix (Володимир Матіюк), який своїми ритмами підняв настрій відвідувачів та витягнув її на танцювальний майданчик. Далі за ді-джейський пульт став Ігор Сніткін (DJ Shked), чим вельми порадував гостей клубу. За словами DJ Shked, сучасній галузі ді-джейства притаманна дуже велика конкуренція, тому вельми ціниться індивідуальність виконавця.
«Я інколи змішую R’n’B та хіп-хоп із такими стилями як фанк (весела музика з легкою мелодикою – «ВН») та рок-н-рол. Разом із міксуванням на вінілових платівках (скрейтчами)та бездоганним технічним виконанням стиль надає відображає індивідуальність виконавця», - сказав пан Сніткін. Під час його виступу лунали відомі хіти у стилі R’n’B та хіп-хоп, як змішувалися із запальними ритмами рок-н-ролу.
Довідково:
DJ Shked – резидент відомих клубів «Патіпа»(Київ), «Арена»(Київ), «Матриця» (Ялта). Розпочавши кар’єру в 2004 році, відразу ж потрапив на першу в Україні R’n’B-вечірку. Працював півроку в парі з відомою співачкою Б’янкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SkyMan Показати IP 18 Серпня 2008 16:43
А дана новина є ніщо інше, як реклама клубу. Негарно вийшло.... ((
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 11:34
Значит все остальные новости это тоже реклама? Политиков, мера, гост департаментов? Почему пиарить политика круто, мол смотрите все для народа, а написать про событие которое произошло в Луцке плохо и сразу реклама. Была бы данная вечеринка в другом клубе, написали бы про него. Тут главное не клуб а действие. В Луцке редкость РнБ и Хип-Хоп вечеринки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus