USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку визначають найкращу медсестру

29 Травня 2009 19:11
Конкурс на кращу медсестру поліклінічного закладу проводиться щорічно. За звання кращої, на базі Волинського обласного госпіталю інвалідів війни, цьогоріч змагалися 20 медсестер, - інформує 29 травня репортер «Волинських Новин».
 
Мета проведення конкурсу – виявити кращу з кращих, - розповіла член журі, президент Асоціації медсестер Волині Галина Кузьмінська. Цьогоріч участь у конкурсі беруть виключно жінки.
 
Найкращі медичні сестри, на першому етапі конкурсу, відбиралися із кожної лікувальної установи області. Сьогодні відбувається уже другий етап, - сказала пані Кузьмінська.
 
«Робота медсестри дуже відповідальна, потрібен особливий підхід до кожного хворого, увага, розмова», - розповіла медсестра маніпуляційного кабінету поліклінічного відділення Ківерцівської райлікарні Зінаїда Здольська.
 
Кожна учасниця змагалася за перемогу у три етапи. Перший полягав у самопрезентації, показі своїх творчих здібностей. Під час другого етапу учасниці тягнули білети та відповідали на два теоретичні та одне практичне завдання. Третій раунд стосувався практичних навиків та умінь учасниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus