USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку визначили «хуліганів від екології»

23 Липня 2009 14:16
Заступник луцького міського голови Борис Сорока озвучив перелік найкращих та найгірших підприємств, установ і організацій із точки зору екології та благоустрою. Про це 23 липня йшлося під час наради з керівниками міських підприємств, установ та організацій міста всіх форм власності з питань санітарно-екологічного стану міста та підготовки до святкування Дня Незалежності України та Дня міста, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Сорока подякував за активну позицію керівників ряду підприємств, установ і організацій. До цього списку потрапили гімназія № 14, школа № 7, Луцький національний технічний університет, Луцький педколедж, ВАТ «СКФ Україна», деякі із заправок «WOG».
 
А ось «хуліганами від екології» виявилися: Луцькагробуд, Волинське державне училище культури і мистецтв, «Луцькфудз». Не витримує критики територія на території банку «Аваль» по вулиці Лесі Українки. За словами головного еколога міста, «трава до вікон» росте біля магазину «Плюшкін». Дісталося і фірмі «Європейські гардини» –  вони виявилися не «європейського рівня, а рівня села із Любешівського району». Проте працівники цього магазину уже навели там лад.
 
Також присутніх під час наради заступник луцького міського голови Борис Сорока жахав описами дерев поблизу літніх палаток із напоями, на яких висять різнобарвні ганчірки, котрими миють посуд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus