USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку за допомогою Савіка Шустера провели благодійний концерт. ФОТО

4 Грудня 2010 14:04
У Луцьку відбувся благодійний концерт в рамках проекту «Подаруй дитині казку» – він став завершальним етапом збору коштів для придбання спортивного обладнання вихованцям одного з луцьких дитсадків.

Усі, хто прийшов на концерт, побачили та почули танцювальні та вокальні номери від вихованців луцького Палацу учнівської молоді, місцевого гурту «Фіолет», колективу сучасного танцю «Stylez Dance Academy» та інших.

Як розповіла керівник проекту «Подаруй дитині казку» лучанка Юлія Швайковська, благодійну акцію вона з друзями започаткувала ще у червні нинішнього року за допомогою творчої команди відомого тележурналіста Савіка Шустера.

Його творча студія в рамках свого проекту «Стань лідером» у кожному обласному центрі України проводила відбіркові семінари, на яких ініціативна молодь змагалась у написанні проектів.

Серед усіх тих, хто пропонував «Савік Шустер Студії» свої проекти на луцькому відборі, найкращим визнали проект лучанки. Відтак, з червня, розповіла Швайковська, вона почала працювати над реалізацією своєї благодійної задумки – збором коштів для дітей з особливими потребами, які виховуються у дошкільному навчальному закладі № 28 – спеціальній школі І ступеня для дітей з вадами слуху.

«За допомогою я відразу звернулась до благодійного Фонду Олега Чернецького і мені там радо відгукнулись. Тому проект ми втілювали спільно. А взагалі цей проект відбувався у кілька етапів. Спочатку волонтери зі скриньками збирали кошти, де тільки могли. Другий та третій етапи – це інтернет-аукціон фотогафій та картин і власне благодійний концерт. Всі ці кошти, зібрані волонтерами, виручені за допомогою квитків і за допомогою інтернет-аукціону, підуть на придбання спортивного обладнання цим діткам», – пояснила вона.

Проте скільки коштів вдалось зібрати волонтери проекту поки не рахували – підсумки підіб’ють невдовзі, пообіцяла Швайковська.

Довідково:

Мета проекту – збір коштів та придбання обладнання для навчально-виховного об'єднання «Дошкільний навчальний заклад № 28 – спеціальна школа І ступеня для дітей з вадами слуху» у місті Луцьку.

Завдання проекту: акцентувати увагу волинян на проблемах дітей з особливими потребами та на допомозі спеціальним навчально-виховним закладам; залучити до вирішення проблеми якомога ширше коло приватних та юридичних осіб області; придбати дитяче обладнання для повноцінного розвитку вихованців ДНЗ № 28.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
таня у. Показати IP 5 Грудня 2010 12:15
оооооооооооооооооооооо! фіолет - це шось незвичайне! не пропущу тепер жодного їх виступу!!
ФФ (фанатка Фіолету) Показати IP 5 Грудня 2010 18:24
ааааааааааааа чуваки, Ви круті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus