USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку заблоковано інвентаризацію ринків

28 Квітня 2009 13:39
Рішення Луцької міськради про проведення інвентаризації ринків міста донині не виконане. Про це під час наради з питань підсумків соціально-економічного розвою міста упродовж першого кварталу 2009 року розповів градоначальник Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Шиби, «Облспоживспілка» не погодилася надати інформацію про ринки, оскільки це – конфіденційна інформація. «Уявляєте, на міській землі займаються бізнесом, а це – конфіденційно», – зазначив міський голова.
 
На його думку, аби навести лад, потрібні спільні зусилля податківців, міської влади та легального бізнесу. «Я вимагатиму наведення порядку з єдиною метою зменшення тиску на малих підприємців», – додав Богдан Шиба.
 
Як ішлося під час наради, мерія пішла на контакт з громадською організацією підприємців «Крок». Переговори, як напрацювати спільне бачення шляхів співпраці, вестиме безпосередньо заступник міського голови Петро Гоцалюк. «Без сумніву, треба підписати формальну угоду», – зазначив пан Шиба.
 
Нагадаємо, що інвентаризація ринків Луцька мала завершитися ще до 10 лютого ( http://www.volynnews.com/news/government/4726/ ).
 
Нещодавно за згодою сторін було звільнено заступника міського голови Святослава Зелінського, який курував розвиток підприємництва.
http://www.volynnews.com/news/government/6533/
Довідково:
За даними міського голови, луцькі підприємства подали заявки до відшкодування ПДВ обсягом 81 мільйон гривень, натомість сплатили до бюджетів – 11,5 мільйона гривень (до місцевого бюджету – 4,8 мільйона).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus