USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку здали дорогу єврокласу

28 Жовтня 2008 10:11
Луцький міський голова Богдан Шиба взяв участь заході здачі в експуатацію шляхового покриття на вулиці Набережній. Про це 28 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Захід відбувся досить урочисто, оскільки на нього запросили журналістів присутніх на щотижневій прес-конференції міського голови. Будівництво відтинку дороги вулиці Набережної від вулиці Ковельської до вулиці Шевченка здійснив «Луцькавтодор».
Задоволення це було не з дешевих – воно обійшлося міському бюджету у 4,1 мільйона гривень. Як розповів заступник директора департаменту ЖКГ Луцької мерії Афган Алієв, це дорожне покриття відповідає всім міжнародним стандартам.
Згідно з письмовим зобов’язаннями «Луцькавтодору» та Луцької мерії, в разі руйнування покриття на вулиці Набережній, підприємство власними силами буде змушене ці руйнування ліквідувати.
Однак потребує будівництва тротуар на вулиці Набережній. Як зазначив Луцький міський голова Богдан Шиба, у грудні міськрада ухвалить Програму «Тротуар», завдяки чому наступного року розпочнеться будівництво сучасних тротуарів по всьому місту.
Одним із перших, хто встиг випробувати нове дорожнє покриття став водій скутера, який встиг проскочити повз пост ДАІ при в’їзді з вулиці Ковельської.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Guest Показати IP 28 Жовтня 2008 10:13
Як розповів заступник ДИРЕКТОРА департаменту ЖКГ Луцької мерії Авган Алієв. Шановні журналісти, подавайте матеріал правильно.
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2008 11:23
Лошня
Ірина Показати IP 28 Жовтня 2008 11:39
Подія - зробили 400 метрів дороги і гордості повні кишені. А ви по Кравчука їздили? А по вуличках між будинками на Воїнів-інтернаціоналістів? А взагалі давно у двоарх Луцьких були, шановна міська влада! Хай би шановні журналісти проїхалися дворами міста - після третього варто згадувати номер найближчого СТО! Здали дорогу єврокласу! Сміх і сором!
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2008 14:32
Скутериста пов'язали?
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2008 14:58
Попередня дорога і так була нормальної якості.
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2008 01:53
Підтримую намагання навести порядок у місті, але не можу погодитись з твердженням, що це "дорога єврокласу". Той хто бачив хоча б інфрастуктуру Любліна чи навіть Хелма - мне підтримає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus