USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку землю і нерухомість продаватимуть «у найближчий час»

20 Жовтня 2009 10:12
На черговій, 49 сесії Луцькради розглядатимуться питання про продаж земельних ділянок із аукціону. Про це 20 жовтня йшлося під час щовівторкової оперативної наради у луцького міського голови Богдана Шиби, - інформує 20 жовтня репортер «Волинських новин».
Луцький очільник зауважив, що також із аукціону продаватимуть і об’єкти нерухомості. Кошти від аукціонів спрямують для наповнення бюджету розвитку обласного центру Волині. За твердженням пана Шиби, від наповнення «казни» у четвертому кварталі залежить і робота міста взимку.
Він додав, що ті земельні ділянки та об’єкти нерухомості, котрі вже готові до продажу мають у найближчий час «піти з молотка» під час аукціону чи продатися на конкурсі.
Нагадаємо, що рік тому, у листопаді 2008 року в Луцьку відбувся земельний аукціон. Міська влада тоді виручила на аукціоні 1,4 мільйона гривень. Хоча, як заявляв за місяць до аукціону Богдан Шиба, влада очікувала надходження від продажу землі та об’єктів нерухомості хоча б на рівні 27,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Куратор Показати IP 20 Жовтня 2009 13:49
економісти... а цього року ви вже не заявляєте скільки плануєте виручити за аукціон?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus