USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку ЖКГ залякує мешканців?

17 Квітня 2009 17:05
Інвалід дитинства другої групи зателефонувала до голови ОДА Миколи Романюка під час прямого ефіру на Волинському телебаченні зі скаргами на ЖКГ №2, що у Луцьку. Про це 17 квітня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Лучанка розповіла, що мешкає по вулиці Шота Руставелі, що в обласному центрі Волині, разом із чоловіком – інвалідом другої групи зору. Сім’я проживає на шостому поверсі.
 
За словами городянки, уже всі мешканці під’їзду зверталися двічі до Луцького міського голови Богдана Шиби, до голови обласної ради Анатолія Грицюка з питанням відновлення функціонування ліфта. Проте, за словами жінки, йдуть тільки відписки, а керівництво ЖГГ №2 стверджує: мешканці будинку повинні самі поставити нового ліфта.
 
«ЖЕГ №2 лякає, погрожує, що ви будете пішки ходити, доки не складетеся і не купите нового ліфта», – жалілася губернатору лучанка.
 
Микола Романюк пообіцяв, що займеться вирішенням цього питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus