USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку зносять «пивнушки» біля шкіл

30 Квітня 2013 11:32
Пивний бар, що біля 21-ої школи, демонтують, оскільки він знаходиться занадто близько до навчального закладу. Таке рішення прийняв суд.

Про це стало відомо під час ефіру з Луцьким міським головою Миколою Романюком на телеканалі «Нова Волинь» 29-ого квітня.

За словами Луцького міського голови та батьків дітей, підприємець Юрій Анцух порушує заборону на продаж спритних напоїв біля навчального закладу. Таким чином суд ухвалив рішення демонтувати споруди.

«Йдуть діти в школу, а тут сидять, розпивають пиво. Багато було звернень від батьків і практично всі у школі підписалися. І мешканці прилеглих будинків. Це був перший етап демонтажу і так буде з усіма, хто не хоче знаходити компромісу і думає про власну кишеню. Є діти, є проблема вживання алкоголю. Є рішення суду, вони пообіцяли до четверга самі знести, якщо ні, то будемо це робити ми», - зазначив Микола Романюк.

Також мер міста зауважив, що проблема з продажем спиртних напоїв є і біля 4-ої гімназії. Очільник Луцька зазначив, що поки з власниками магазину не знайшли компроміс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 30 Квітня 2013 12:06
Це дуже правильноюЩе потрібно знести пивнушку і біля школи № 24,де поряд ПТУ-9 і школа № 24.Продавці порушують закон продають і пиво і горілку.Там є поруч ще 3 магазини , а на зупинці цей нікому не потрібен.Тільки і розраховує цей бізнесмен на студентів і діток.Закрийте його також, будь ласка.
442 Показати IP 30 Квітня 2013 12:37
УВАГА !!! Прогорів черговий украЇнський банк - "ЗАХІДІНКОМБАНК". НБУ замовчує цей факт. Терміново виривайте свої депозити з цього збанкрутілого банку через Луцький районний суд (м.луцьк, вул.Лесі Українки, 24 ). Не гайте часу !!!
ася з західінкомбанка Показати IP 30 Квітня 2013 14:19
Від мертвого осла вуха,а не депозити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus