USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку знову хочуть перейменувати меморіал

16 Травня 2013 12:50
Луцький меморіальний комплекс «Вічна Слава» може змінити назву на «Меморіал Пам’яті».

Про це стало відомо під час комісії з питань духовності, культури, релігій, засобів масової інформації, зв’язків з громадськими організаціями і політичними партіями Волинської обласної ради 16-ого травня.

Голова обласного осередку Асоціації народних депутатів України Андрій Бондарчук звернувся із пропозицією до депутатів – на меморіальному комплексі врахувати пам’ять усіх жертв Другої світової війни. Зокрема беручи до уваги і клопотання організацій циган «Терне рома» і «Холмщина» щодо встановлення пам’ятників на меморіальному комплексі жертвам голокосту ромів та переліку знищених українських сіл і депортованих українців з територій Холмщини, Підляшшя, Надсяння, Лемківщини, Бойківщини.

Своєю чергою, Луцька міська рада враховуючи також побажання інваліда Великої Вітчизняної війни Всеволода Розмаїтого, підтримала пропозицію перейменування меморіального комплексу «Вічна Слава» на Меморіал Пам’яті. Останнє слово мають сказати депутати обласної ради під час наступної сесії.

Нагадаємо, у Луцьку тривають реставраційні роботи на меморіальному комплексі «Вічна слава».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 16 Травня 2013 13:10
Еліта, інтелектуали... Телепні недолугі! Вони хоч знають етимологію слова меморіал? «Меморіал Пам’яті» - певно з будуна видумано.
я Показати IP 16 Травня 2013 15:56
они не знают слова -этимология! А Вы про мемориал...
1 Показати IP 17 Травня 2013 10:33
Бовдури!!! масло масляне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus