USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку зростає попит на антигрипозні препарати

17 Жовтня 2011 16:45
У зв’язку з різким пониженням температури, наразі сприятливі умови для поширення ГРВІ та грипу. Що очікувати лучанам та як вберегти себе, розповів начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель.
Про це пише ВІП .
«Наразі немає підвищення гострих вірусних захворювань та грипу і якщо ми ввімкнемо опалення, а сьогодні воно включається, то, думаю, ми минемо це», - зауважив він. За словами медика, спалах грипу повинен бути взимку, хоча, за науковими прогнозами, епідемії цьогоріч ми уникнемо. Прогнозується циркуляція трьох видів грипу, два підтипу А і один В, серед них буде й H1N1.
Для того, щоб захистити медиків, їм вже почали проводити щеплення. Кошель зазначив, що саме жовтень та листопад сприятливі для проведення вакцинації.
«Мінімум два-три місяці потрібно для того, щоб виробити імунітет», - пояснив лікар.
За його словами, є три вакцини, охочим така профілактика захворювань взимку обійдеться від 70 до 130 гривень. Наразі препаратів масово в аптеках немає, однак попит - зростає.
«Щоб не захворіти потрібно проводити усі ті ж заходи, що завжди: забезпечувати належні умови температурного режиму в установах, утеплювати приміщення, добре харчуватись, не нервуватись та вести здоровий спосіб життя», - дав поради лучанам медик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімус Показати IP 17 Жовтня 2011 21:03
цибуля і вітаміни, блеять!
Лучанка Показати IP 17 Жовтня 2011 21:55
Для цього всього,щоб "АПТЕКУ" ТА АПТЕКАРІВ ПОМЕНШЕ або і взагалі ми НЕ ГОДУВАЛИ треба пити чаї з малини, з лимоном, з медом!Набагато смачніше та корисніше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus