USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких садочках дітей годували неякісними харчами

30 Травня 2013 13:50
Дітей годували буряком із перевищеним вмістом нітратів і замість масла давали спред, - такі порушення виявили у дитячих садочках Луцька.

Про це стало відомо з коментаря начальника інспекції захисту прав споживачів у Волинській області Івана Смоленга 30-ого травня.

Інспекція захисту прав споживачів у Волинській області здійснила планову перевірку у 7-ми дитячих садочках Луцька, у трьох із них виявили порушення, - повідомив начальник інспекції Іван Смоленг.

«В садочку №28 виявили масло, в якому перевищений вміст рослинних жирів, замість масла дітям давали спред. В іншому садочку - буряк з перевищенням нітратів і у третьому садочку, при формуванні меню, вівсяну кашу замінили манкою, що теж порушення», - зазначив посадовець.

За словами Івана Смоленга, за фактами порушень виконали приписи і встановили штрафні санкції. А також повідомили прокуратура і облдержадміністрація.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мама Показати IP 30 Травня 2013 14:15
То це питання до постачальників та управління освіти, бо ціна дуже завищена , а якість занижена і скільки керівництво управління освіти з цього тендеру мало своїх "зароблених"..........
Факт Показати IP 30 Травня 2013 15:01
Клімчук, Романюк, не переступайте через святе. Розумію, що для Вас люди це пєшкі, але за тендери для своїх, які стосуються дітей це вже переходить всякі межі. Звільнити за статтею відповідального за тендери для дитсадків.
ц Показати IP 30 Травня 2013 15:50
а скажіть, де в нашій країні виробляється 100% тваринне масло??? одне гімно не прилавках, під виглядом масла по завищених цінах. Мене не дивує такий розклад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus