USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцьких в’язницях немає проблем із віросповіданням, - депутати

30 Травня 2013 12:46
Луцькі депутати не підтримали звернення Луцької міської ради до Верховної Ради України та Уповноваженого ВРУ з прав людини про вжиття заходів щодо забезпечення прав особи на свободу совісті та віросповідання.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 41-ї сесії Луцької міської ради 30-ого травня.

Депутат Андрій Осіпов вважає, що у місцях позбавлення волі є проблема з вільним віросповіданням. Зокрема обранець пропонує, щоб у місцях позбавлення волі працівники, могли забезпечити вільне віросповідання в’язням. «Обов’язок не в тому, щоб перевірити, чи справжній він іудей. А спитати, де можна знайти священика того культу, який сповідує ув’язнений», - зауважив обранець громади.

Натомість депутат Анатолій Бірюков зазначив: «Це гарно говориться, а суть. Хто сьогодні обмежує право віросповідання?» На що Андрій Осіпов відповів: «Коли депутати кажуть, що немає проблеми у в’язниці, то вони не знають, наскільки це серйозно».

У підсумку депутати не підтримали звернення Луцької міської ради до Верховної Ради України та Уповноваженого ВРУ з прав людини про вжиття заходів щодо забезпечення прав особи на свободу совісті та віросповідання, підготовлене Андрієм Осіповим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus