USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Львові здіймають політичну бучу навколо луцьких тролейбусів

16 Лютого 2009 16:58
Закупівля двох луцьких тролейбусів спричинить додаткові видатки для «Львівелектротрансу». Про це журналістам розповів депутат Львівської міської ради, колишній директор ЛКП «Львівелетротранс» Богдан Бедрило, – інформують «Волинські Новини».
Нагадаємо, на останньому тендері з закупівлі тролейбусів для Львова переміг Луцький автозавод. Водночас Львівська міськрада намагалася в бюджеті передбачити норму, що кошти на електротранспорт виділятимуть лише у випадку купівлі його в місцевого виробника. Незважаючи на це, Львів таки купив два луцьких тролейбуси.
Тож факт закупівлі тролейбусів не львівського виробництва для колишнього директора ЛКП «Львівелетротранс», депутата міськради Богдана Бедрила –дивний, адже «це ускладнює їх експлуатацію».
«Маючи майже 100 одиниць рухомого складу однакових тролейбусів, купити два нетипових — це додаткові витрати по їх експлуатації. Там абсолютно інші системи управління, це потребує інших майстрів, фактично треба тримати додаткову ремонтну бригаду. А це тягне за собою додаткові видатки для нашого комунального підприємства», – цитує пана Бедрила Presstime.
Бедрило наголосив, що при закупівлі транспорту треба зважати не лише на його ціну.
«При тендері брати тільки ціну не можна. Треба дивитись на їхню вмістимість, на інші технічні параметри. Логіка проста – коли в тебе є 90 тролейбусів однотипних, є майстри які кожного дня оглядають машини, проводять плановий ремонт. А коли дві машини нестандартні — це потребує додаткових фахівців, їх треба навчити, їх треба періодично перепідготовлювати, возити в Луцьк…» – розповів депутат.
«Маючи у Львові власного виробника, було б логічно скерувати гроші на завод, де працюють львів’яни», – резюмував Бедрило. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 16 Лютого 2009 17:03
а хто тендерну документацію розробляв з того й питайте
Анонім Показати IP 16 Лютого 2009 17:05
а хто тендерну документацію розробляв з того й питайте
Вінстон Показати IP 16 Лютого 2009 17:40
Луцькі тролейбуси найтролейбусніші з тролейбусів! P.S. Пальці вивихнув тому конструктору, який не передбачив кількість пасажирів у транспорті! Уявіть собі, місця вистачає в салоні лише для одного (стоячого) пасажира, аколи "рветься" кондуктор, то те [вирізано - цензура]просто викинути хочеться: пхається, кричить.... і за це треба платити?
Анонім Показати IP 16 Лютого 2009 17:41
Не дарма кажуть: "тупий, як львівський автобус"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus