USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Любешові скорочень не буде?

28 Листопада 2008 12:12
Днями у Любешові відбулося засідання районного координаційного комітету сприяння зайнятості, – повідомляють 28 листопада «Волинські Новини».
Як інформує Волинський регіональний центр зайнятості,  у заході брали участь заступник голови райдержадміністрації Олександр Ніщик, голова районної ради Валерій Панасюк, директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук та місцеві роботодавці ринкоутворюючих підприємств.
Обговорювалися три основні питання. Перше – присутні роботодавці поінформували, що скорочення і вивільнення не планують. Більше того, прогнозується потреба робітників у сфері лісового господарства, будівництва, швейного виробництва (близько 250 осіб).
Другий акцент ставився на те, що кожне підприємство має розробити антикризові заходи, враховуючи можливий спад цін на готову продукцію та ріст цін на енергоносії. Але головне питання, яке домінувало в обговоренні, – дотримання законності та порядку.
Нелегальна праця, виплати в конвертах ставлять у нерівні умови роботодавців та в несправедливі – найманих працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus