USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Любомлі пам’ять про загиблих міліціонерів берегтиме скорботний знак

22 Серпня 2008 14:14
У Любомлі 22 серпня відкрили один із перших на Волині пам’ятник – Скорботний знак вшанування світлої пам’яті працівників міліції, які відійшли у вічність. Вшанувати загиблих прибули голова ради профспілки атестованих працівників ОВС України Анатолій Онищук, виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області, полковник міліції Олександр Сохацький, голова ради профспілки атестованих працівників ОВС Волині Володимир Буравський, голова Ради Обласної організації асоціації ветеранів ОВС України Cергій  Шелепін, ветеран органів внутрішніх справ Григорій  Ліпич та представники органів місцевого самоврядування. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією ВЗГ УМВС України у Волинській області, традиційно 22 серпня в УМВС України у Волинській області колеги загиблих вшановують пам’ять тих, хто служив поруч із ними. На могили правоохоронців покладають квіти. Заступник начальника УМВС України у Волинській області Василь Куць вручив сім’ям загиблих матеріальну допомогу і вислухав прохання матерів і дружин загиблих колег.
У церкві святого Великомученика Георгія Побідоносця, що розташована на території УМВС України у Волинській області, відслужили поминальну літургію. Також 22 серпня пройшов візит до Волинського училища професійної підготовки працівників міліції УМВС, де відбулися показові виступи та поминальна трапеза.
Довідково:
На території Волині мешкає 63 сім’ї, у яких загинули співробітники міліції. У них виховується 23 дитини віком до 16 років.
За роки незалежності в Україні загинуло близько 800 працівників УМВС, а понад 5 тисяч отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus