USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Маневицькому районі будуть міні-інтернати?

24 Жовтня 2008 12:12
На організацію міні-інтернатів на Маневиччині не віднайшлося навіть тисячі гривень. Цей прикрий факт констатував під час сесії Маневицької районної ради її голова Андрій Сопронюк, – повідомляє 23 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
На сесії райради було прийнято рішення про організацію інтернатних закладів для сиріт району. Однак на її фінансування сьогодні немає жодних коштів. «Прикро, що на втілення цієї програми у життя не було передбачено хоча б однієї тисячі гривень», – зазначив пан Сопронюк.
 
Як розповіла у коментарі розповіла начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Скороход, програма по організації інтернатів ще не розроблена до кінця. Однак її основна мета: лишити дітей ближче до домівки і не перевозити їх до інших районів. Із цією метою планується створення таких собі міні-інтернатів на місцях.
 
За словами пані Скороход, найреальнішим претендентом стати інтернатом є школа у селищі Колки, біля якої є підходяще приміщення. Також, як зазначила начальник служби у справах дітей Маневицької РДА, ніхто вже не забиратиме сиріт із Володимир-Волинського інтернату та інших подібних закладів. «Ми будемо туди набирати нових дітей. А забирати не хочемо, оскільки вони вже звикли до того колективу, в якому навчаються», – пояснила Наталія Скороход.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus