USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин, який утік з місця ДТП, постав перед судом

23 Січня 2015 15:45
У червні минулого року молодик збив двох пішоходів і втік із місця події, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

26-річний мешканець Маневицького району, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на двох односельчан. Не надавши відповідної медичної допомоги постраждалим, водій залишив місце ДТП, внаслідок якої постраждалі отримали травми різного ступеню тяжкості.

Слід відзначити, що зловмисник керував транспортним засобом без посвідчення водія, оскільки відповідний документ у нього за рішенням суду вилучили.

Вироком Маневицького районного суду молодика визнали винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та призначили покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus