USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У мерії відзначили почесних громадян Луцька

14 Травня 2013 09:10
Оперативна нарада у міського голови розпочалася з привітань ювілярів та іменників. Так, сьогодні відзначили та привітали почесних громадян Луцька.

Про це стало відомо під час оперативної наради у мерії 14 травня.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, активну життєву та громадянську позицію, а також з нагоди 70-річчя від дня народження Почесною грамотою міського голови нагородили Почесного громадянина міста Луцька Юрія Хмелевського. Вітаючи ювіляра, Луцький міський голова Микола Романюк назвав його «живою історією нашого міста».

Почесною грамотою міського голови за сумлінну працю та з нагоди особистих ювілеїв нагородили також головного лікаря комунального закладу «Луцька амбулаторія загальної практики – сімейної медицини № 1» Лідію Кривдік, заступника начальника служби у справах дітей Луцької міської ради, начальника відділу опіки та піклування Тетяну Януль, у зв’язку з виходом на пенсію - начальника відділу нагляду за правильністю призначення (перерахунку) та виплати пенсії департаменту соціальної політики Луцької міської ради Ганну Ярош.

Нагадаємо, міський голова представив нових керівників: начальника Луцького міського управління юстиції Богдану Довгополову-Савотюк, начальника відділу цивільного захисту у місті Луцьку та Луцькому районі Василя Оліферчука та голову правління ПАТ «Теремно Хліб» Андрія Тищенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus