USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У мешканців будинку-руїни ‒ «наметовий» настрій

6 Липня 2012 17:21
Деякі з мешканців багатоповерхівки на вулиці Рівненській, 109, яка зазнала часткового руйнування 10 червня, готові облаштувати наметове містечко біля Волинської облдержадміністрації, якщо влада визнає їхні оселі придатними для проживання.

Про це «ВН» 6 липня розповіли мешканці будинку-руїни.

Нагадаємо, вчора їм передали висновки результатів експертного обстеження будинку. Однак люди оголошеними фактами незадоволені.

Мешканка 3-го під’їзду Зіна Степанівна розповіла, що людям нічого нового не сказали. Мовляв, повідомили те, що всі й так знали. «Хоч і обіцяли вчора назвати офіційної результати. Ми поки нічого не знаємо», ‒ зауважила вона.

Окрім цього жінка сказала, що дехто з мешканців будинку-руїни готовий «ставити палатки» біля облдержадміністрації, якщо багатоповерхівку не визнають аварійною, а людям не допоможуть із новим житлом.

Те ж саме розказала Людмила з 2-го під’їзду. Хоча жити в наметах під ОДА поки не налаштована. Жінка сподівається, що все вдасться вирішити цивілізовано. «І нас почують, і все зроблять», ‒ додала вона.

Водночас Людмила сумнівається, що повернеться до квартири, навіть якщо владці дадуть гарантії, що відремонтована будівля простоїть 50 років.
Нагадаємо, про це 2 липня заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

«Коли здавали цей будинок, була гарантія на 100 років, а він через 40 років завалився. Гарантія нічого не значить. Я бачила ті стіни і сама особисто бачила той пісок, який сиплеться з цеглин. Я не знала, що ми в такому будинку живем», ‒ емоційно прокоментувала вона.

Щодо висновків, оприлюднених ОДА, то документи її здивували. «Я не сильний знавець того діла, але там воно одне одному суперечить», ‒ вважає мешканка будинку-руїни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 7 Липня 2012 07:12
попрошайки та шантажисти. Свої гроші тратили на гульбани,а не на ремонт свого ПРИВАТНОГО будинку.
Ніна до дідо Показати IP 9 Липня 2012 13:16
Приватне тільки повітря в квартирах.
УПА Показати IP 7 Липня 2012 08:43
Клімчука, Романюка, Соколовську і всіх наших вельмо шановних депутатів міської та обласної рад, незалежно від їхньої партійної належності та віросповідання, поселити в цей будино, та перевіряти щоденно їхню присутність у квартирах, а людей у їхні маєтки - які всерівно частково будовані за гроші ,я американці кажуть, за гроші нологоплатильщиків. Ганьба владі
.... Показати IP 7 Липня 2012 11:30
Ганьба УПА
Олег Показати IP 7 Липня 2012 18:23
И власти,и город помогли вам и дальше помогают.Надо же и совесть иметь хоть немножко.Это же не все подъезды,не все квартиры пострадали.И теперь дай всем квартиры7 В Луцке разве мало таких домов7!
Тетяна Показати IP 8 Липня 2012 12:12
Будинків дійсно таких багато,але люди не винні,вони просто бояться туди йти,і не доведи господи кожен так би боявся. Просто служби які за це відповідають повинні бути на своєму місці,а вони на жаль....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus