USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У міліції кажуть, що подолали хвилю зростання вуличної злочинності

22 Квітня 2009 16:16
У перші два місяці 2009-го Волинь пережила хвилю стрімкого зростання рівня вуличної злочинності, однак правоохоронці її наразі долають. Про це під час прес-конференції сьогодні, 22 квітня, розповів заступник начальника УМВС у Волинській області Микола Шкуропат, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Шкуропата, упродовж перших двох місяців цьогоріч на Волині спостерігалося суттєве зростання рівня вуличної злочинності – на 95%. За вказівкою міністра, правоохоронці відпрацьовували область. Як наслідок, за підсумками кварталу рівень вуличної злочинності вдалося знизити майже наполовину.
Наразі, запевнив Микола Шкуропат, наряди патрульно-постової служби посилені бійцями внутрішніх військ. Тож становище із подоланням спалаху вуличної злочинності на Волині ліпше, аніж у, приміром, Львівській та Терпопільській областях.
Начальник УМВС України у Волинській області Віктор Швидкий розповів, що упродовж першого кварталу цього року на 8,1% зменшилася кількість зареєстрованих заяв та повідомлень кримінального характеру (12,4 тисячі проти 13,5 тисячі торік). Також менше, ніж упродовж аналогічного періоду минулоріч, обліковано злочинів (понад 1,6 тисячі). Зокрема спостерігається зменшення кількості розбоїв, нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
Нагадаємо, кілька тижнів тому у Луцьку стався дикий випадок, коли група невідомих жорстоко побила двох хлопців на проспекті Відродження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus