USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У міськраді лучан проводжали в армію

6 Жовтня 2008 13:44
Збройні сили України від сьогодні, 6 жовтня, поповнилися двадцятьма юнаками із Луцька. З цього приводу в Луцькій міській раді влаштували урочистості, під час яких молодим лучанам давали армійські настанови, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Першим юнаків привітав заступник міського голови Анатолій Пархом’юк. «Міць держави, її спокій та імідж на міжнародному рівні залежить від рівня збройних сил», – пояснив важливість служби пан Пархом’юк. Також він висловив сподівання, що вже найближчим часом армія буде набирати військовослужбовців на контрактній основі.
Своїм армійським досвідом із призовниками поділився ветеран Великої Вітчизняної війни Ілля Сизонець, який, за його словами, проходив службу 68 років тому. «Армію потрібно не боятись – армію потрібно любити», – радив старий вояк.
Голова Волинської молодіжної організації «Пласт» Ліна Остапчук побажала молодим юнакам вернутись із армії сформованими особистостями. До побажань також приєдналась голова обласної організації Союзу українок Любов Ганейчук.
Представниця батьківського комітету Ганна Гарбуз проводжала луцьких юнаків із побажаннями повертатись до рідної домівки якнайшвидше, а дорогу призовникам освятили священики Української православної церкви Київського патріархату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus