USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У міськраді можуть ліквідувати ІАЦ «Луцьк»

25 Грудня 2010 10:54
Луцький міський голова Микола Романюк має намір ліквідувати комунальне підприємство інформаційно-аналітичний центр «Луцьк».
Таку пропозицію Романюк внесе на розгляд депутатів на наступній сесії міськради, яка відбудеться наступного тижня, - повідомив 24 грудня ВІП.

Окрім того, Романюк має намір на найближчій сесії Луцької міської ради внести пропозицію змітити структуру виконавчих органів мерії і скоротити чисельність працівників.
За словами Миколи Романюка, структура Луцької міськради зміниться. Зокрема градоначальник внесе на розгляд депутатів пропозицію ліквідувати департаменти муніципалітету. Щодо працівників мерії, то їх очікує скорочення. За попередніми планами, орієнтовно нове місце роботи шукатимуть близько трьох десятків чоловік.

Нагадаємо, питання доцільності існування та ефективності Інформаційно-аналітичного центру «Луцьк», який очолює Мирослава Радавська, піднімалося ще депутатами попереднього скликання.

ІАЦ «Луцьк» має статус комунального підприємства й виконує функції прес-служби міського голови та міськради.

Третя сесія міської ради скликається 27 грудня 2010 року о 14.00 годині в залі засідань міської ради
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Читач, (пересічний) Показати IP 25 Грудня 2010 11:25
Статус комунального господарства давав можливість Радавській 4 рази в рік їздити в Трускавець. "Кормление на местах" (Петр Первый), "Где работаешь, там имеешь" (М. Жванецкий), "Корито" (під коритом, з коритом, за коритом, перед коритом, в кориті...)" (З виступів у ВР України). Хто ж буде прес-секретарем у Миколи Романюка? Журналістська братія завмерла в очікуванні... Фатальна мовчанка... З цікавості відвисла нижня щелепа, тече слина... Пружина цікавості може лопнути... Якщо Балюк Зоя, то журналісти будуть пити від щастя три дні і три ночі. Їй не треба "комунального господарства", "кормления на местах" і "корита". Якщо хтось інший, то теж питимуть три дні і три ночі, але з горя...
Вот так! Показати IP 25 Грудня 2010 13:48
Давно пора.Там сиба стільки пригрів що гнати і гнати ...
Українець Показати IP 25 Грудня 2010 15:04
Фотографія до цього сюжету якась неоднозначна,це що "ВН" показують свій погляд на ІАЦ «Луцьк».
РЕМ Показати IP 25 Грудня 2010 17:05
Скоротити потрібно не 30 чоловік (або перевести на інші посади), а 30% від всього складу міської ради. Настворювали департаментів, управлінь, посад всі начальники немає навіть кого послати на ...
Alchfk Показати IP 25 Грудня 2010 22:40
Такий центр потрібній. Ця структура пережила декілька етапів: 1-Лариса Єржакевич. Вдвох з В.Макаровим мали невеличкий гонорар. 2- Валентина Черниш. Стрімкій ріст бюджетного фінансування і кадроаого складу. З 10 тис. річного бюджету- до270 тис. грн. З двох працівників до 5. Потім В.П.Черниш помічнік нардепа В.Бондаря. 3 етап - Богдан Юрчук. Етап стабільності. Вдвох на пару з Гєртовічем квасілі. Охорона міськради по декілька разів на день бігала за бухлом. Парадокс- за результатами опитування газеті "СіД" пресслужба Крівіцкого була визнана кращей в регіоні. Мабуть, це том що "На безрыбье и рак рыба, на бесптичье и жопа соловей". Тількі не зрозуміло хто з ціх двох "рак" а хто "жопа". Гетовіч втік в Крим (бабла нахапав), Богдан чкурнув в Польщу. Після перемоги Шиби (300 голосів перевага у Крівіцького)посада директора у М.Радавської. Ось ткт і починається "Ж..." і буквальн і фігурально. Для розусіння феномену "Жлобізації" варито згадати "Пошукай дурня в дзеркалі" Вертикаль БЮТу сформована за єдиним принципом. І стуктура ІАЦ "Луцьк" не винна що опинилась в руках жлобья. Як механізм інформування тер.громади дуже еффективна. Але "кожен народ вартий того правителя якого має" "Бачили очи, що обирали-їжте хочь до усрачки"
АРадавську куди? Показати IP 26 Грудня 2010 11:28
АРадавську куди?Не дай Боже,назад,у ВОДТРК!
лучанка Показати IP 26 Грудня 2010 13:24
ІАЦ "Луцьк" - комунальне підприємство. А займало апартаменти в міськраді. До людей Радавська навіть не здоровалась, ходила, як павич, задои крутила перед мужиками. Правильно, Микокло Ярославовичу! Скоротити дармоїдів. Є газета "Луцький замок" - ось і нехай інформує. При нинішньому фінансовому становищі - утримувати Радавсьву - це гріх. Виходить, водії тролейбусів менш потрібні громаді, аніж Радавська з її інформуванням, бо ж першим кощтів на зарплату немає - а для Радавської і апартаменти , і зарплата, і путівки, і пянки-гулянки з Шибою Б.і Бондарем В., і ....
Лучанин Показати IP 26 Грудня 2010 15:41
Ії зараз треба не скасувати, а призупинити дію - це точно. Її функції на даний час буде виконувати Приватбанк. А те що зібралось в Раді підходить тільки під "басни Крылова", результат всерівно на час її ді буде не той щоб задовільняв лучан. Про що інформувати?.. Так що поки така служба виходить і не потрібна ...
M Показати IP 26 Грудня 2010 16:18
Треба всю місьраду з усіма комунальними підприємствами перечистити. Там бюджетних дармоїдів стільки зібралось, що вона може позмагатись із луцьким центром зайнятості по працевлаштуванню.
ЗМІ Показати IP 26 Грудня 2010 17:19
Нінішній центр з його функціями і спецами не потрібний! ВІн ніколи не виконував тих функцій, які покладені на прес-центри. Як би він не називався, він має складатись з 2-3 добросовісних спеціалістів, які здатні на високому рівні виконувати цю складну роботу. І не буде гріхом, якщо їм навіть добре заплатити. Радавська була глухою "берлінською стіною" між журналістами, реальним життям і містом з однієї сторони, і Шибою - з іншої. Це все бл+цтво розпочалось при В. Черниш. Ця, прокурена наскрізь баба (мимо кабінету не можна пройти, а ще й напроти голови ОДА!!!), добила його до ручки. Є бабло - нема роботи і навпаки. Після неї "центр" став парковим клезотом. Навіщо в міській раді прихвостні і особисті фотографи типу Бєлова? Голова міста - не Черчілль і не Брежнєв. Макаров знімає, щоб в "Місті" хвалити голову - це по життю його завдання. Хвалити принизливо, примітивно - бридко слухати. Для чого і для кого знімає Бєлов? Раз на камеру, раз - на фото? Шиба його навіть тягав по закордонах. Маразм! Це Радавська його притягнула, як чоловіка своєї подруги по телебаченню. Мені було соромно дивитись, як вони всі скакали навкого селюка Шиби, який хотів увіковічнити себе. Місто - господарська ланка. Це -не Львівська опера і не Міланська. Тут треба робити роботу - щоденну і важку, щоб хоч якось притамовуввати і примякшувати соціальне незадоволення. Людям треба говорити правду в газеті і на телебаченні, якою б вона гіркою не була. 60% лучан - бідота, яка дивиться в магазині на ковельські ковбаси і від цін на них падає в запаморочення. Возвеличення чиновників - це "пир во время чумы". Гадаю, що Романюк, поважаючи себе і міщан, цього не допустить. Люди обурюються. Нехай радавські, белові з макаровими і його співмешканками пересядуть у вонючий тролейбус, де видно, як по цій бідоті лазять воші, і зроблять висновки. Разом з тими, хто підтримує ці центри. Журналістика - це індивідуальна робота. Кожного видно, що він вміє і що він пише чи творить. І заробляють журналісти мізерні гроші важкою і, нерідко, небезпечною працею. Нехай так заробляють і ті, про кого тут йдеться. Це - не заздрість. Це - реальність. Сподіваюсь, що голова візьме достойних людей.
))) до ЗМІ Показати IP 26 Грудня 2010 19:07
нэ нада, при Гертовиче и Снежке информслужба работала весьма достойно. Вот что М.Я. оставит... вопрос спорный. Пока что более-менее стоящее окружение Шибы выбрасывается, уникумы остаются ))) посмотрим
Іван Показати IP 26 Грудня 2010 18:53
Не стримаюсь. По-перше: як на мене, то ліквідувати треба департамент Пирожика, зберігши лише десь Закрижевську - бо роботу свою знає і робить. По-друге: до Мирослави і її діяльності теж ставлюсь критично, але давайте без бруду. Це справді не її функція. По третє: так як працював ІАЦ з Черниш, Бєльським і Юрчуком, а ще Сніжаною, жодна структура такого типу не працювала і не працює. Хто б там скільки не курив і за чим не бігав. По четверте: Гертович, Валя і Богдан - особистості, при всіх до них запитаннях, а попередньому коментатору(ці) ймовірно за щось образливо чи заздрісно. Тому й такі характеристики. І про Макарова... А він таки їздить на тролейбусах і теж доволі фахово робить свою роботу. Так, може інколи з перебором у бік вихваляння, але це ліпше, ніж анонімний бруд... я так думаю.
ДО ВСІХ! Показати IP 27 Грудня 2010 11:53
Служба дійсно потрібна, бо хто ж буде висітлювати події?! Інше питання - склад. При всіх владах склад прес-центрів оновлювали. Ну, не можуть люди,які вихваляли одного боса, вихваляти іншого. Ми ж вибираємо депутатів, бо попередні нічого не зробили. Тож маємо надію, що нова влада щось таки добре зробить для людей. Так само треба вибрати в ІАЦ нових людей, але не роздутим штатом, а кількох. І все. Варто поглянути на прес-центри різних організацій. Впевнена, що там теж будуть свої скорочення. І журналісти видань одразу можуть підказати, які прес-керівники були більш доступні та цікаві.
Не журналіст Показати IP 27 Грудня 2010 12:09
Реорганізація, скоротчення чи ліквідація підрозділів та КП не варто переводити на обговорення особистостей. Департамен інформаційної політики дійсно варто скоротити до 2-х - 3-х осіб. А ІАЦ "Луцьк" та газету "Луцький замок" рекомендую об'єднати і створити дійсно комунальне підприємство, котре має заробляти на себе, в т.ч. виконуючи замовлення міської влади. Але з їх матзабезпеченням можна продукувати й рекламну й інформаційну продукцію, яка належно продаватиметься, а не лише життя за кошти міського бюджету.
Свідок Показати IP 27 Грудня 2010 17:01
Теж не втрималася, прочитавши істеричні коментарі, так званого, ЗМІ. Це ж скільки ненависті треба мати, злості, аби обгадити людей, яких, взагалі то мало знаєш. Чомусь здається, то писав невдаха, ображений посадами або увагою - не журналіст. Заздрить тим, чий авторитет - незважаючи на помиї, таки вищий, аніж недоумкуватого хлопця, у чиї уста вкладають текст зовсім інші особи.
Постороний Показати IP 28 Грудня 2010 11:37
Откуда ростут ноги у текста от 25 декабря? Автор хорошо знает ситуацию. Знает всех лично.Сечас там не работает. Вопрос -кто это? Вспомним всех кто там работал. Лариса Ержакевич. Виктор Макаров. Валентина Черныш. Богдан Юрчук. Светлана Наумук. Наташа Малимон. Энвер Сейт-Джелилов Рудницкая. Снежана Шевчук и Владимир Бельский немного в стороне-они были в штате горисполкома. Задача- методом исключения высчитать автора. Хотя зачем? Не имеет значения название структуры-главное как она работает, какие задачи решает. "Кадры решают все" - трудно не согласиться. К сожалению у меня нет оснований для оптимистического прогноза. Аппассианарность не определение, а приговор. Новая волна власти -конъюктуршина в голом виде. С уважением ко всем представителям второй древнейшей профессии, сам был такой, Владимир Бельский.
Юрій Ричук до Постороний Показати IP 28 Грудня 2010 12:03
Гертович, ви??? Та ну, не вірю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus