USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У прес-секретаря Шиби спитають, що вона робила два роки

30 Вересня 2010 15:38
Депутатська комісія Луцькради 30 вересня рекомендувала міському голові Богданові Шибі на найближчій сесії ліквідувати ІАЦ «Луцьк».

На комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму депутати винесли питання доцільності існування та ефективності Інформаційно-аналітичного центру «Луцьк», який очолює Мирослава Радавська.

Цей підрозділ мерії має статус комунального підприємства й виконує функції прес-служби міського голови та міськради.
Обговорювати ці питання обранці почали ще 29 вересня на засідання чергової сесії. Тоді, Сергій Григоренко запропонував урізати бюджет на видатки з утримання ІАЦ «Луцьк» та перекинути гроші на фінансування проектів громадських організацій, заборгованість по яких тягнеться ще з 2008 року.

Аби почути відповіді на поставлені питання, депутати 30 вересня запросили на комісію Мирославу Радавську, директора департаменту бюджету і фінансів Лілію Єлову та заступника міського голови Анатолія Пархом’юка, який курує інформаційну політику у мерії.

Проте, ні Радавська, ні Пархом’юк до депутатів не з’явилися. За словами Григоренка телефоном заступник Шиби повідомив, що поїхав у відрядження до Києва, а Радавська без пояснення причин засідання проігнорувала і не делегувала нікого зі своїх колег. «Хоча в момент засідання знаходиться в сусідньому кабінеті», - зауважив Григоренко.

Як повідомила Лілія Єлова, протягом 2010 року на утримання ІАЦ «Луцьк» Луцькрада виділила 350 тисяч гривень, з яких уже потратили 251 тисячу. З них 213 тисяч пішло на зарплати шістьом працівникам, 35,7 тисяч – «різні придбання товарів та оплату послуг», 1,9 тисячі – на енергоносії.

«Фактично це відділ, який сам себе проїдає. Я пропоную ухвалити вольове рішення і рекомендувати міському голові ліквідувати ІАЦ «Луцьк». Я не кажу – вже. Бо розумію, що людей потрібно попередити. Богдан Павлович чомусь створив дві конкуруючі структури – департамент інформаційної політики і ІАЦ «Луцьк». В принципі функції схожі. Для чого платники податків витрачають на них такі кошти? До того ж в ІАЦ «Луцьк» неодноразово були конфлікти з журналістами», - зазначив Григоренко.

«Я вважаю, що нам такий центр не потрібний. Можливо він потрібний Богдану Павловичу? То хай утримує його за свої кошти», - продовжив депутат.

Депутат Олександр Івлев захотів почути звіт про діяльність центру, проте Радавську на комісії так і не дочекався.

Члени комісії порахували, що окрім цього відділу, для інформування про діяльність міського голови та ради працюють ще сім працівників з департаменту інформаційної політики та двоє працівників, що створюють програму «Місто». Загалом – 15 чоловік.

В той же час за словами Григоренка в облраді лише один прес-секретар та витрати встановлять – 200 тисяч в рік.

З коштів, що залишися у витратах на центр, комісія винесла рішення «перекинути» 23 тисячі, які не входять до статей захищених видатків, до молодіжних громадських організацій, яким міськрада винна за попередні роки по конкурсам.

Окрім того, депутатська комісія прийняла рішення доручити директору ІАЦ «Луцьк» Мирославі Радавській в тижневий термін підготувати звіт про роботу у 2009-2010 роках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
Ласковая Показати IP 30 Вересня 2010 15:46
Правильно. Шурнути ту Миросю пора. Дуже неприємна особа. Землі під ногами не відчуває. Нагадує бабу Ягу на мітлі. Як пролітає, то тільки негатив наколо.
Лучано Показати IP 30 Вересня 2010 15:48
ІАЦ Луцьк - це продюсерський центр розпускання пліток, наклепів та міського бруду, що його продукують Соколовська і Радавська. А шиби пірнає і плескається у цій багнюці, живе тим і думає що це і є Луцьк. Скоро лучани виметуть це гадюче кубло із своєї святої землі.
Віктор Показати IP 30 Вересня 2010 15:48
Проста арихметика 213 тисяч зарплат ділимо на кількість працівників (6) отримуємо 35.5 тисяч на одного працівника залі цих 35 тисяч ділимо на 9 відпрацьованих місяців - виходич чуть меньше 4 тисяч на людину в місяць. Хай 20% скошують податки - лишається більше як 3 тисячі. Багато звичайних журналістів мають у Луцьку таку зарплатню? Бути шибиним писакою напевне не так вже й погано
Viktor 69 Показати IP 30 Вересня 2010 15:53
Ну, нічого страшного, що Мирослава не прийшла... Одразу 1 листопада вона разом зі своїм босом обов'язково завітають на розширену нараду МВС України в області, присвячену боротьбі правоохоронних органів з розкраданнями бюджетних коштів... До речі, а ця клята передача, яку творять "професіонали своєї справи" - старий дід із бородою і його приморочена коханка, -- "Місто" за чиї кошти виходить і наскільки вона доцільна???
Яків Показати IP 30 Вересня 2010 15:54
Радавська, це особа, яка знаходиться біля блондинки????
Tan4ik Показати IP 30 Вересня 2010 16:12
"Місто" за чиї кошти виходить і наскільки вона доцільна??? Так відповідь у статті ВН: "... та двоє працівників, що створюють програму «Місто». Загалом – 15 чоловік. " За гроші платників податків!!!!!!!! Я теж не розумію доцільності того "Міста", адже на засіданнях у Шиби є і Аверс і ВОДТРК - які показують одне і те ж. І ще місто, що транслюється і на Аверсі і на ВОДТРК.... М-да, цікаво все це.........
Майкл Корлеоне Показати IP 30 Вересня 2010 16:32
Хай ліпше перекинуть гроші з ІАЦ "Луцьк" на "Луцький замок". У облраді Костя Лоцман і Оксана Лукашук справляються із своїми функціями не гірше ніж вся Радавська з кумпанією.
журналіст Показати IP 30 Вересня 2010 16:32
В прес-центрах, ЗМІ, прес-секретарях потрібні не лише блондинки, а й розумні люди. Шибі в Турійську і в своєму рідному селі Мухосранську не пощастило зустрітись з такими. Результат - наяву. Це - про Радавську. Хапуга, без елементарних звичок культури, високомірна, груба- пердильник уже не входить в двері. А цей облізлий (як його?), телевізійник? З програми "Місто"? Хіба це журналістика? Бреше зі своєю співмешканкою, а Шиба мліє від слави. Завдяки радавським і цим облізлим мізерні активи Шиби пішли в пасиви. А Равдавська завжди була "фігурою" тимчасовою і "короткою", як рекламна пауза.
журналіст Показати IP 30 Вересня 2010 16:34
В прес-центрах, ЗМІ, прес-секретарях потрібні не лише блондинки, а й розумні люди. Шибі в Турійську і в своєму рідному селі Мухосранську не пощастило зустрітись з такими. Результат - наяву. Це - про Радавську. Хапуга, без елементарних звичок культури, високомірна, груба- пердильник уже не входить в двері. А цей облізлий (як його?), телевізійник? З програми "Місто"? Хіба це журналістика? Бреше зі своєю співмешканкою, а Шиба мліє від слави. Завдяки радавським і цим облізлим мізерні активи Шиби пішли в пасиви. А Равдавська завжди була "фігурою" тимчасовою і "короткою", як рекламна пауза.
Viktor 69 Показати IP 30 Вересня 2010 16:39
Люди, які відчувають свою неповноцінність, вдаються до останнього способу підбадьорити себе — перехвалків. Тобто вихваляють самі себе... Все почалося після аварії за участю Шиби у якій загинуло 4 молодих хлопці... А громадськість так і не дізналася ім'я незнайомки, яка супроводжувала мера... Ось після того Богдан Павлович не шкодує ніяких грошей на піар... Ось тільки той піар вилізе боком не тільки йому, але й тій (справді не дуже приємній людині) Радавській...
poglyad Показати IP 30 Вересня 2010 17:01
Класні в них зарплати! Прес-служба ОДА тільки тисячу з маленьким хвостиком має, так в них область і чотири людини працюють... А у Шиби тільки місто і такій "розмах"?! Ну так апетити Радавської та Макарова не легко вдовільнити!!! :)
Знаючий Показати IP 30 Вересня 2010 17:02
радавська ще працюючи в "Нашій Україні" була нагла і безвідповідальна особа.А коли стала прес-службою мера землі під ногами не чує.І з її поведінки на прес-конференціях завжди складається враження що мер зовсім не шиба. Цікаво а земельну ділянку вона стигла собі прихопити? Не можна ж іти з пустими руками.
Zheniok до Знаючий Показати IP 30 Вересня 2010 18:15
та ладно, нормально вона в НУ працювала, нашо зайве говорити
Ковалінська Показати IP 30 Вересня 2010 17:04
)))))))))))))))))))))))ФОТО СУПЕР!!!! МИРОСЛАВА, ЯК ЗАВЖДИ, КРАСОТКА!!!! ВОНА ДУМАЛА, ЩО ЇЇ ПИХУ І ПИКУ ДОВГО БУДУТЬ ТЕРПІТИ))))НА ПЕНСІЮ, НА ПЕНСІЮ!!!!! ЛЮБЛЮ ВАС, МОЇ ВОЛИНСЬКІ КОЛЕГИ ЖУРНАЛІСТИ!!!!!!!!!! НЕ ДАВАЙТЕ СЕБЕ ОБРАЖАТИ!!!! ТАКИМ ЯК ЦЯ ПІДСТАРКУВАТА НЕ МІСЦЕ СЕРЕД НАС!!!!!
Zheniok до Ковалінська Показати IP 30 Вересня 2010 18:14
Анька, ти зла)
Tarantino до Zheniok Показати IP 30 Вересня 2010 18:33
А точніше - ЗЛОПАМ"ЯТНА )))
Скажена Мама Показати IP 30 Вересня 2010 17:10
Я не знаю хто така Радавська,але, мабуть, харошая женщіна, раз стільки позитивних відгуків. Хоча, правду ж в народі кажуть, покажи мені хто твій друг... )))
poglyad Показати IP 30 Вересня 2010 17:26
В той же час за словами Григоренка в облраді лише один прес-секретар та витрати встановлять – 200 тисяч в рік. ____________________________ Ого-го!!! Це сам Лоцман має 200 штук за рік, чи ще з Лукашук ділиться?! :) Чим далі - тим цікавіше!!!
Tarantino до poglyad Показати IP 30 Вересня 2010 18:34
Ну шови- шови, там ще сайт працює.... Зручний дуже. Цікавий. Оперативний.
дідо Показати IP 30 Вересня 2010 18:50
Волиньська Моніка Левіньська ?... ..
FANTOMAS до дідо Показати IP 30 Вересня 2010 19:31
Украина - вся страна В строгости воспитана У нас Моник - дохрена Зато нету Клинтона
позафракційна Показати IP 30 Вересня 2010 20:27
Що правда, то правда, Шиба Моніками обсадився: Моніка Левінська -з ІАЦ "Луцьк", Моніка Затурцівська - з муніципальної поліції ,Моніка Трахневич - з другої лікарні, а ще - колишня Моніка Рівненська...
OrestN Показати IP 30 Вересня 2010 21:28
А вона стільки ж зробила скількі усі команда можновладців, накралися та оббріхалися!
Лоцман Показати IP 1 Жовтня 2010 11:02
Забираю всі гроші собі із Лукашук не ділюся
Tan4ik Показати IP 1 Жовтня 2010 11:14
Думаю, не варто переходити на особистості і ображати людей.
розочка Показати IP 1 Жовтня 2010 13:09
Радавська дуже некультурна особа - це точно, скажена просто якась.
так їй тра... Показати IP 1 Жовтня 2010 15:51
дійсно, наболіло журналістам. незрозумілою є позиція богдана шиби, адже стільки разів йому було сказано: змініть прес-секретаря. така хамка тільки позорить мера, а не піарить. а результату нуль... виходить, правда: скажи мені хто твій друг...? от кому треба в муніципальну поліцію йти, таку всі бабці на ринку боятися будуть і гроші платитимуть, аби тільки рота не розкривала:)
до речі Показати IP 1 Жовтня 2010 16:11
пані мирославі радавській треба було повчитися у зої балюк (керівник прес-служби голови ОДА), кості лоцмана та оксани лукашук (облрада). виховані, толерантні, привітні і професіонали
journalist Показати IP 1 Жовтня 2010 17:02
Зоя Балюк просто МЕГА!!!!!!!!!!!!!!
Сьцьопа Показати IP 1 Жовтня 2010 17:24
Зоя Балюк- це золотий фонд журналістики. І - золотий фонд чиновництва. Ввічлива, толерантна, вихована, делікатна з людьми, вміє знайти підхід до кожного, нікого в житті не скривдила. В неї красива українська мова, вона проста і прекрасна, з неї можна ліпити статую (витончені форми завжди прекрасні!!!!). Такий же і Костя Лоцман. Нехай Радавська візьме уроки в цих людей. Посилаю Зої Балюк вірш: Я не знаю сам, что делаю, Красота твоя - спроси ее. Ослепили груди белые, до безумия красивые... Ослепили белой жаждою, Друг от друга отвернулись С необидою, будто каждая Красоте другой завидует. Я не знаю сам, что делаю, И, быть может, не по праву я То целую эту левую, То целую эту правую... Тримайся Зоя (і це ж треба було Богу створити таку Красу??!!!!!).
FANTOMAS до Сьцьопа Показати IP 1 Жовтня 2010 19:49
СЬЦЬОПА , Цілуючи дівочі груди , (А ця робота - непроста) Цілунки росповсюджуй всюди Цілуй і лоно , і вуста , Цілуй їй вушко - ліве , праве , Та добирайся до глибин... Але прошу - про ці забави Ти не пиши серед новин !
Просто знаю Радавську і Зою Показати IP 1 Жовтня 2010 19:32
Сьцьопі. Бог довго і самовіддано трудився над образом Зої Балюк. Нічим не обділив: ні розумом, ні зовнішністю. Подивишся - жити хочеться - хоч води напийся. А над Радавською довго не думав, як над гоголівським Собакевичем: рубнув сокирою раз - ніс, рубнув два - дупа, ковирнув буравчиком два рази - і очі. А про розум... Змовчу.
ЕЛЯ Показати IP 2 Жовтня 2010 01:14
НУ, ТИ КОВАЛІНСЬКА І ДАЄШ! ТА НЕ ТАКА ТА РАДАВСЬКА І ЗЛА. ОСЬ ТІЛЬКИ ЧОМУСЬ ГАВКАЄ ПОСТІЙНО ДО КОЛЕГ-ЖУРНАЛІСТІВ. А МАКАРОВ ХОЧ І НЕ ГАВКАЄ, ЗАТЕ ПОЗАОЧІ ОБГИДИТЬ ВСІХ І ВСЕ. СЛИЗЬКА ОСОБА. А ОТ ЩО ДО РОБОТИ ЇХНЬОЇ.... ГАНЬБА. ПРОГРАМА "МІСТО" - ЦЕ ЗАСІБ ВИЛИЗУВАННЯ ДЕЛІКАТНОГО МІСЦЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ. МАКАРОВУ ЇСТИ НЕ ДАЙ, А ДАЙ ВИЛИЗАТИ. НА ЩО ТІЛЬКИ ДИВИТЬСЯ БОГДАН ПАВЛОВИЧ?
Ковалінська до ЕЛЯ Показати IP 3 Жовтня 2010 18:08
)))))))))))))))))100 балів, пані редактор!!!!!!!))))))))
Сьцьопа Показати IP 2 Жовтня 2010 07:23
Фантомасу. Приємне те, що пишете "строфою Пушкіна" і те, що в ІНТЕРНЕТ ходять розумні люди. Ваші приємні слова - це теж очко, зараховане на рахунок Зої. Вибачайте, що допустив хвилину слабості. Ви теж трішки розслабились, але наші з вами "розслабони" варті в сотню разів більше уваги, ніж ця уся інтернетна тріскотня. Навіть одне гарне слово про жінку - ще вже щось! Вибачайте, завжди Ваш Сьцьопа. Обіцяю - покаюсь і більше ніяких розслаблень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus