USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Молодіжному парламенті Волині кажуть, що Гузь їх ігнорує

21 Вересня 2009 17:22

Голова Молодіжного парламенту Волині Валерій Ляшук розповідає, що депутат Волинської обласної ради, голова постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту й туризму Ігор Гузь ігнорує  одне з засідань Координаційної ради МПВ, і саме тому не володіє інформацією про діяльність цієї організації. Про це 21 вересня інформують «Волинські Новини».
Нагадаємо, що 16 вересня Ігор Гузь на засіданні колегії Волинської обласної ради під час звіту голови Молодіжного парламенту Волині  зауважив, що потрібно «промоніторити», що робив МПВ протягом трьох з половиною років. Депутат тоді висловив думку, що ця організація існує лише на папері, а у області є набагато активніші молодіжки.
«Дивує незнання чиновником, який опікується молодіжною політикою у Луцьку, законів України, а саме Закону «Про об’єднання громадян», у якому сказано, що втручання державних органів та службових осіб у діяльність об’єднання громадян не допускається. Навпаки органи державної влади мають здійснювати організаційну та фінансову підтримку громадським організаціям» - зауважив пан Ляшук.
«Молодіжний парламент Волині об’єднує 50 молодіжних організацій. Тут створені комісії, які очолюють представники різних молодіжних організацій. Згідно рішення Колегії обласної ради молоді люди зможуть брати участь у роботі Комісій обласної ради, вносити свої пропозиції. Ми завжди готові до співпраці з органами державної влад, місцевого самоврядування, іншими молодіжними організаціями та їх спілками» - сказав голова МПВ.
«У грудні минулого року на Координаційній раді МПВ розглядалось питання щодо спільних проектів молодіжних організацій області. Хотіли почути про Конкурс проектів, оголошених Відділом сім’ї та молоді Луцької міської ради, який очолює пан Гузь, для чого його й запросили. На жаль, він проігнорував це запрошення. Можливо саме тому він не володіє інформацією про діяльність молодіжного парламенту Волині, який представляє нашу область у Національній раді молодіжних організацій України» - зазначив Валерій Ляшук
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
немолодий Показати IP 21 Вересня 2009 17:45
а кого той Гузь взагалі НЕ ігнорує?
НГО Показати IP 21 Вересня 2009 18:11
"Голова Молодіжного парламенту Волині Валерій Ляшук" - це піпець!!! Скільки років цьому "молодіжному лідеру"? Вже напевно за 40!!! Хтось його бачив? - це ж алкаш з наявними ознаками деградації. Він завжди безробітний та ображений, а Молодіжний парламент на Волині завдяки йому - це фікція!!!
Михайло Наход Показати IP 21 Вересня 2009 22:40
Знаючи обох дійових осіб даної публікації скажу лише одне - молодіжний рух області, як системне і згуртоване явище, відсутній!!! До такого стану справ доклали руку обидва діячі, один через абсолютну бездіяльність, інший - через чітку ідеологічну привязаність.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 08:57
Усі хороші, створюють видимість якоїсь роботи...
Стьопа Показати IP 22 Вересня 2009 09:12
Валерію, ти б не ходив по міськраді чи облраді п'яний то все було б добре. А то здається таке враження, що ваш той МПВ то зборище алкоголіків та туніядців.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 10:42
"Доктор, меня игнорируют!" "Следующий!"
Для Стьопи Показати IP 22 Вересня 2009 13:31
Мудра порада, проста але дієва! На жаль тверезий Валера втрачає лідерські якості. Тому або п'яний, або не молодіжний лідер! Мусить жертвувати здоров'ям!
Анонім Показати IP 23 Вересня 2009 15:07
Гузя "жаба" душить, він навіть за державні гроші не може підкупити молодіжні організації. На останньому засіданні громадської ради при управлінні молоді та спорту він сказав, що треба щоб у громадській раді було організацій більше чим у Молодіжному парламенті. Моя порада Гузю - якби по людські молодіжні гроші ділив, а не на НА і інші свої молодіжки то може й до тебе молодіжні лідери нормально відносились. Ігоре, не вийде рибку з'їсти і НА... сісти.
супермен Показати IP 24 Вересня 2009 00:10
Ляшук - ветеран молодіжного руху Волині вічно молодий вічно п'яний... Гузь - почесний партизан молодіжних організацій контужений за невідомих обставин. Яка економія Ігорю Гузю! Бухати не потрібно - але ковбасить більше ніж Ляшука.
Журналіст Показати IP 26 Вересня 2009 22:43
Цитата з газети "Віче" 9.12.1999 - "Ігор Гузь...сказав, що хоче служити в нормальній армії,... дехто повинен не тільки з автоматом в атаку йти",але й в тилу знаходитись, "відчуваю, що в армії буду простим "салагою", а тут - політиком...", який, мовляв, може принести більше користі...". Цікаво, а хто сказав, що з цього кунівця...для волинян і українців буде великий толк".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus