USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У неофіційному змаганні серед волинських вузів переміг ВНУ

24 Грудня 2008 11:11
У п’яти з дев’яти номінацій конкурсу «Студент року-2008», що відбувся в Луцьку вже вдев’яте, перемогли спудеї Волинського нацуніверситету імені Лесі Українки. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Чи не найгостріша боротьба за перемогу точилася у номінації «Громадський діяч». Тут на перемогу, ставши фіналістами, претендували Майя Варченко (ВНУ), Анна Єкименко (Луцький гуманітарний університет) та Віталій Поліщук (Луцький національний техуніверситет), однак тріумфувала представниця Волинського нацуніверситету.
Натомість для мас-медіа значно цікавішою була номінація «Студент-журналіст». Журі, очолюване заступником гендиректора Волинської ОДТРК Марією Андрушко, визначило фіналістів. Ними стали:

фотокор газети «Віче-Інформ» та «Укрінформ» Ніна Ліщук (ВНУ);
редактор радіостанції «Луцьк» Юлія Спас-Шмига (ВНУ);
інспектор відділу зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинській області Ірина Новосад (ЛГУ).
Зрештою, авторитетне журі назвало переможцем Юлію Спас-Шмигу. Окрім того, заохочувальний приз від редакції інтернет-видання «Волинські Новини» здобула кореспондент телекомпанії «Аверс» Діана Коротєєва.
В інших номінаціях перемогли:

«Науковець-природничник» – Наталія Белеля (ВНУ);
«Гуманітарій» – Віктор Бідзюра (Волинський інститут економіки та менеджменту);
«Спортсмен» – Анна Войнаровська (ВНУ);
«Митець» – Анна Дідух (ЛНТУ);
«Студент середньоспеціального навчального закладу» – Катерина Васильєва (Рожищенський коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та ветеринарних технологій);
«Підприємець» – Олег Петринка (Волинський інститут імені В’ячеслава Липинського МАУП);
«Комп’ютений геній» – Сергій Ройко (ВНУ).

Довідково:
Конкурс «Студент року-2008» проходив під патронатом Луцького міського голови Богдана Шиби. Співголови оргкомітету – Ольга Коритнєва та Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 24 Грудня 2008 12:57
Діанка - умнічка
колега Показати IP 24 Грудня 2008 16:05
ДІАНА! МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 24 Грудня 2008 19:00
а де реклама того конкурсу була? От в попередні роки було чути щось відбувається, а то по тихому. Організатори!
Діана Показати IP 27 Грудня 2008 15:31
To Анонім, колега and some other... Дякую Вам, Волинським новинам, багатьом колегам та причетним до конкурсу людям! Те, що я отримала і почула від Вас, є незрівнянно дорожчим за будь-які дипломи та золоті злитки
Анонім Показати IP 7 Лютого 2009 21:55
Конкурс пройшов не чесно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus