USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У новорічному мюзиклі «Козаки» зніматимуться Кіркоров, Приходько і Студія Квартал-95

24 Вересня 2009 08:32
Учора, 23 вересня, телеканал Інтер розпочав зйомки новорічного мюзиклу з робочою назвою «Козаки», в якому задіяні російські та українські зірки шоу-бізнесу, – інформують «Волинські Новини».
Багато знаменитостей постануть у цій стрічці в несподіваних амплуа, повідомили у прес-службі Інтера. Так, фіналістка Євробачення-2009 Анастасія Приходько вперше спробує себе як актриса. Вона виконає в мюзиклі головну жіночу роль – дівчини Поліни, яка закохана в молодого козака Євгена (Євген Кошовий). Свої акторські дані продемонструє також відомий російський стиліст Сергій Звєрєв – йому в Козаках дісталася роль сільського перукаря. У мюзиклі зіграють українські гумористи зі Студії Квартал-95 Володимир Зеленський і Юрій Корявченков. Перший виступив також співавтором ідеї і сценарію мюзиклу. У проекті також задіяні Філіп Кіркоров, Олексій Маклаков, Нонна Гришаєва, Антон Макарський, Олександр Олешко, Олеся Железняк, Ольга Волкова, Володимир Горянський, Тіматі, Джамала, гурти ВІА Гра, Чай вдвоем, Дискотека Авария, Бумбокс, Quest Pistols. За сюжетом, головні герої – три запорізьких козаки, троє друзів. З метою влаштувати особисте життя одного з друзів козаки вирушають до Москви за горілкою з бульбашками, яку повинні привезти батьку дівчини до нового року. В дорозі їх чекає безліч пригод: гламурний отаман розбійників, мужні ковалі, прикордонники, що нагадують сьогоднішню митницю, тощо. Білше того, в погоню за ними вирушає трійця конкурентів-невдах, – пише Кореспондент.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
українець Показати IP 24 Вересня 2009 09:48
І знов знімуть якусь порнографію на москальській мові і в українських шароварах.
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 13:21
Да , представляю себе эту хренотень !Это будет пострашнее Фауста Гете ! Да еще перед этим вся попсовая свора на Юлиных концертах всех додолбает .Все - таки , главнейшим из искусств - как говорил Картавый - для нас является искусство пользоваться кнопкой "выкл." (или - "вимкн.")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus