USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську відібрали квартиру в сироти?

28 Жовтня 2008 14:11
Міська влада Нововолинська забрала у Наталії Гасанової квартиру, яка дісталася їй у спадщину. Про це вона розповіла на особистому прийомі у заступника голови Волинської ОДА Василя Дмитрука, – повідомляє 28 жовтня репортер «Волинських Новин».
За словами Наталії Гасанової, однокімнатна кватира у гуртожитку від Цегельного заводу приватизували її батьки. Мати померла вісім років тому і разом з тим, як зазначила жінка, зникли всі документи, які підтверджували право власності на це помешкання.
Як розповіла пані Гасанова, вона виховувалася в інтернаті через зловживання батьками спиртного, однак квартиру повинна була б отримати як спадщину. Та міська влада, за словами жінки, заселила туди інших людей, а «ні в місцевому ЖКГ, ні у паспортному столі документів про право власності на житло немає».
«Живу я тепер у гуртожитку від педагогічного училища уже рік, хоча обіцяли, що проблема вирішиться упродовж місяця», – бідкається пані Гасанова. Як вона розповіла, кімнату, де вона нині проживає, вона отримала завдяки сприянню волинського прокурора Андрія Гіля.
«Замість моєї квартири мені пропонують то хатку в лісі, то будинок у селі, який уже розвалюється. А міський голова Нововолинська каже, що він не міг забрати квартири у сироти, однак на документах, які дозволяють мешкати у цій квартирі іншим людям, стоїть його підпис. Однак, як говорять у мерії, вони свою провину визнають», – розповіла пані Гасанова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинянин Показати IP 4 Серпня 2016 19:29
панове журналісти візьміть будьласка тему на контроль і проінформуйте як пан Гунчик вирішить таке питання. цікаво було б побачити коментар новопризначеного прокурора області - за свідченням його екс колег - чуйна та фахова ЛЮДИНА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus