USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську запрацював сучасний «Open Space»

25 Жовтня 2018 11:23
У Нововолинську відкрили сучасний ДРАЦС, який працюватиме у форматі «Open Space».

Начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська разом із начальником Головного територіального управління юстиції у Волинській області Антоном Кустиком, начальником ГТУЮ у місті Києві Станіславом Куценко відкрили у Нововолинську 20-ий в Україні центр з надання послуг у сфері ДРАЦС, який працюватиме у форматі «Open Space», повідомляють у прес-службі юстиції Волині.

Гостями заходу стали керівники територіальних управлінь юстиції Львівської, Кіровоградської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської областей, а також міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков та представник облдержадміністрації Вероніка Бальбуза.

Ірина Дубиківська зазначила, що головна перевага «Open Space» полягає в тому, що жителі Волині відтепер зможуть в комфортних умовах без черг та годинних очікувань отримати найбільш популярні послуги у сфері реєстрації актів цивільного стану, серед яких - реєстрація народження дитини, подання документів для реєстрації шлюбу, розірвання шлюбу чи зміни імені, внесення змін до актових записів цивільного стану, проставлення апостиля, отримання витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян чи копій документів.

Офіс Open Space у Нововолинську працюватиме у форматі «єдиного вікна» та «відкритого простору» з використанням електронної черги. На місці можна зробити оплату обраної послуги, тож громадянам не доведеться бігати й шукати банківські установи, а потім знову приходити й займати чергу, щоб показати квитанцію співробітникові реєстраційної установи.


«Дякую представникам місцевої влади за допомогу в створенні цього центру. Спільними зусиллями ми робимо так, щоб наші громадяни, вирішуючи важливі для них питання, почувалися комфортно і були звільнені від будь-якої бюрократії», - зазначив керівник юстиції Волині Антон Кустик.

"Цей "Open Space" найбільш затишний з усіх, які я відвідував. Я був розчулений маленькими дітками, які виконали танець на відкритті та приємно здивований великим простором цього сервісного центру. Кожен новий "Відкритий Простір" перевершує попередні у довершеності та креативності. Бажаю волинянам отримувати послуги юстиції швидко та прозоро",- сказав Станіслав Куценко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 25 Жовтня 2018 11:45
Владi шахтарського Новiка та особисто шановному Пану МIському Головi вiд всiх нововолинцiв велика наша шана, повага та низький доземний уклiн!
З Ковлє із заздрістю Показати IP 25 Жовтня 2018 15:30
Новік рулить!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus