USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «НУ» втішені, що БЮТ пішов на компроміс, – нардеп Володимир Карпук

3 Жовтня 2008 10:20
«Фракція «Наша Україна», яка послідовно відстоювала національні  позиції, переконала БЮТ, що кожен крок, який спрямований на ослаблення позиції України на міжнародній арені, – це  крок супроти української незалежності і суверенності», - так прокоментував вчорашні події в українському парламенті помаранчевий нардеп Володимир Карпук. Про це «Волинським Новинам» сьогодні, 3 жовтня повідомили у прес-службі ВОО НСНУ.
«Вчора, попри ще існуючі протиріччя, а вони були відчутні в залі при голосуванні, прийнято дуже мудрі рішення для того, щоб зберегти стабільність і українську незалежність», - зауважив Карпук і додав, що «це лише перший крок і передумова подальших перемовин щодо створення нової коаліції».
На переконання депутата, «не можна працювати зі своїми колегами чи то по коаліції, чи по фракції, коли немає чіткого порозуміння над чим ми працюємо і що ми хочемо зробити для України».
«З цього треба виносити уроки усім політичним силам. І працювати над тим, щоб наша держава мала імідж демократичної держави, яка завжди працює на правових засадах і впевнено дотримується стратегічної цілі – бути членом ЄС, мати чітку колективну безпеку», - вважає Володимир Карпук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus