USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Пенсійному фонді знають, чим завинило «Луцьктепло»

23 Жовтня 2008 13:09
Борг по сплаті страхових внесків до Пенсійного фонду на Волині становить понад 13 мільйонів гривень. Про це розповів під час розширеної наради з питань роботи органів Пенсійного фонду України в області заступник начальника головного управління Пенсійного фонду у Волинській області Андрій Романчук, – повідомляє 23 жовтня репортер «Волинських Новин».
Як розповів пан Романчук, за 9 місяців цього року борг по сплаті страхових внесків до фонду зріс на 3 мільйони 741 тисячу гривень, і станом на 1 жовтня становить 13 мільйонів 289 тисяч гривень.
Близько третини боргу припадає на підприємства, які збанкрутували, або на ті, щодо яких порушено справу про банкрутство.
Найбільші боржники до Пенсійного фонду на Волині – ДП «Волиньвугілля» (3,4 мільйона гривень), ВАТ «Волтекс» (більше 2,5 мільйона гривень боргу), ВАТ «Володимир-Волинський цукровий завод» (понад 700 тисяч гривень), ЗАТ «Волинський шовковий комбінат» (530 тисяч гривень) і ДКП «Луцьктепло» (майже 486 тисяч гривень боргу). Як стверджує Андрій Романчук, за оперативною інформацією, борг «Луцьктепла» буде погашено.
За словами заступника начальника головного управління Пенсійного фонду у Волинській області, планується провести спільну нараду з представниками державної виконавчої служби щодо примусового стягнення боргів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus