USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У «Перлині Турії» про охорону праці піклуються недостатньо

15 Червня 2009 11:46
Стан охорони праці у ФГ «Перлина Турії» на Волині визнано недостатнім. Про це 15 червня інформують «Волинські Новини».
 
Посадові особи теруправління Держгірпромнагляду по Волинській області завершили комплексну перевірку ФГ «Перлина Турії» Турійського району. У ході обстеження перевірено безпечне виконання 23 видів робіт та експлуатацію об’єктів підвищеної небезпеки. За результатами перевірки стан охорони праці, пожежної безпеки та санітарно-епідеміологічного благополуччя на підприємстві визнано недостатнім.
 
За повідомленням прес-служби Держгірпромнагляду по Волинській області, під час перевірки виявлено низку порушень нормативно-правових актів із питань охорони праці. Працівники господарства не в повній мірі забезпечені нормативною документацією з питань охорони праці. Не переглянуто інструкції з охорони праці для працюючих. Відсутня схема руху автомобільного транспорту, тракторів, комбайнів із забороненими та дозволеними маршрутами руху, зупинками, поворотами. Не проведено періодичну перевірку знань із працівниками на першу групу електробезпеки. Навантажувачі не пройшли технічного огляду на реєстрацію. Відсутня спеціальна площадка для складання обрізних лісоматеріалів. Не призначено наказом комісію щодо обстежень об’єктів виробничого призначення, чергові огляди будівель і споруд не проводяться, не складено технічні паспорти.
 
За виявлені порушення нормативних актів із питань охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто 2 працівники, в тому числі 1 посадову особу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus