USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У посадовців луцької мерії заберуть службові авто?

24 Травня 2013 13:53
Посадовців Луцької міської ради планують позбавити особистих службових автомобілів. Найближчим часом їх буде обслуговувати диспетчерська служба.

Про це розповів заступник міського голови‚ керуючий справами виконкому Юрій Вербич під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації 24 травня.

Таку ініціативу озвучив Юрія Вербич і додав, що вже практично підготовлене нове положення щодо використання службового транспорту.

«Це буде диспетчерська служба, яка буде обслуговувати керівників управлінь і виділятиме транспортний засіб за конкретним запитом щодо тих чи інших поїздок. Всі такі запити будуть документуватися», - поділився планами Вербич. Утім, за його словами, на кожного керівника все ж будуть виділяти певний ліміт пального.

Про ініціативу заступник голови розповів, відповідаючи на запитання депутата Луцької міської ради Артура Василевського, який стурбований тим, що держслужбовці використовують службові авто не тільки для виконання посадових обов’язків, а й у позаробочий час.

За його словами, поїздка посадовця на авто додому вже розцінюється як зловживання, і про економію пального міською радою говорити не приходиться.

Вербич, своєю чергою, підтвердив слова депутата і порадив розповідати про такі зловживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Факт Показати IP 24 Травня 2013 14:04
Не лишайте чиновників транспорту!!!!! Лучани цього не переживуть!!!!!!! Чиновник в громадському транспорті займає місця в три рази більше ніж звичайна людина бо він завжди працює, а для повноцінної роботи простір потрібний.Колись, наприклад, був будинок побуту, де різнопланово трудились сотня людей, а нині там центр надання якихось послуг де трудяться дещиця наближених зате простір є для не лише сидіння.
999 Показати IP 24 Травня 2013 15:24
Вербич сам кожен ранок від "Слона" катається. Розпочни з себе, пересядь на маршрутку або велосипед.
Лучанин Показати IP 24 Травня 2013 16:53
Тонконог тоже катається ,як своєю на бензині громади і постійно паркує дома!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus