USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У прокуратурі кажуть, що Вікторов у розшуку

5 Жовтня 2011 16:38
Депутат Волинської облради від ВО «Свобода», директор комунального підприємства Олександр Вікторов (на фото) після скандалу з отриманням хабара перебуває у розшуку.

Про це під час прес-конференції у середу, 5 жовтня, розповів прокурор Волинської області Андрій Гіль.

Нагадаємо, ввечері 28 вересня директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Олександра Вікторова та майстра з благоустрою цього ж підприємства взяли на хабарі співробітники відділу Державної служби по боротьбі з економічними злочинами.

Як повідомила тоді прес-служба ВО «Свободи», до його робочого кабінету увірвалися невідомі в масках, одягли на нього кайданки і вивезли в невідомому напрямку.

Вікторову при затриманні не надали можливості повідомити про інцидент ні рідних, ні колег по партії.

Про те, що сталося, рідні та колеги по партії Олександра Вікторова дізналися з телефонного дзвінка від працівників спецкомбінату. Встановити з ним зв’язок не вдалося, телефон депутата виявився вимкнутим.

А вже через кілька днів стало відомо, що органи прокуратури порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.

На прес-конференції Гіль розповів деталі цієї справи. Він зазначив, що Вікторов торгував місцями під поховання на кладовищі у селі Гаразджа.

І хоча правоохоронці задокументували 28 вересня лише один епізод взяття хабара, проте прокурор області дав зрозуміти, що це не перший хабар Вікторова.

Також прокурор розповів, що сума хабара, отриманого 28 вересня, становила 10 тисяч 12 гривень.

За словами Гіля, через якийсь час після затримання Вікторова відпустили додому, адже вночі «не можна працювати».
Згідно із законом, порушувати кримінальні справи проти депутатів усіх рівнів може тільки обласний прокурор, однак Гіль того дня був у відрядженні за межами області.

Наступного дня Гіль був на місці, ознайомився з матеріалами слідчих і порушив кримінальну справу за фактом отримання хабара.

Проте, де зараз перебуває Вікторов, Гіль не знає. Каже лише, що вдома його немає.

«Поки що він оголошений у розшук», – заявив він.

Чи знають правоохоронці, де перебуває Вікторов, коли його знайдуть і чи буде він перебувати під вартою у прокуратурі – поки що не кажуть. Так само мовчать і про те, скільки часу Вікторов займався хабарництвом. Кажуть, що це з’ясує слідство.

Під час прес-конференції Гіль також повідомив, що місця під поховання у розцінках Вікторова коштували від однієї до трьох тисяч доларів, залежно від зручності розташування.

«Незалежно, з якої партії, фракції і так далі. Якщо людина скоїла злочин, то вона має понести відповідальність», – висловився прокурор області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
666 Показати IP 5 Жовтня 2011 17:04
а які чесні очі....."падло жирне"
М.Н. Показати IP 5 Жовтня 2011 17:30
команда Б.П.Ш. пішла на вихід. Тому не хотів Б.П.Ш. на одній із сессій 5 скликання, за моєю пропозицією, обговорити боротьбу з корупцією.Депутати його підтримали. Можете поцікавитися в секретаріаті м.р. хто і як голосував.
Правда Показати IP 5 Жовтня 2011 19:00
Свобода рулить!!!
Чесна Показати IP 5 Жовтня 2011 19:03
Боруцького до нього треба ще запакувати - два чобота ПАРА!
містер х Показати IP 5 Жовтня 2011 19:29
та ви на себе всі гляньте - якщо ще не хабарники то тільки через те що ніхто не дає...Через отаких паразитів і гниє та Україна...Ну попався Вікторов, чи сам чи на Замовлення - так і перед ним там брали і після нього будуть. Питання тільки хто? А всі інші не зловтішайтесь - кожного чекає - це тільки діло часу,нелегкі то гроші :-)
покойник Показати IP 5 Жовтня 2011 19:58
что же мусора его отпустили?
Сергій Показати IP 5 Жовтня 2011 21:09
Що за нісенітнеці. Це хтось просто око на луцьку похоронку положив - це ж найприбутковіше державне підприємство.
Соломон Показати IP 5 Жовтня 2011 22:36
НЕ можна так жорстоко паплюжити цю людину! Адже це є чиста підстава! Ви думаєте, що у нас в Луцьку тільки пан Вікторов "заразився" хабарництвом? Та ні! І губернатор, і прокурор, директори та начальники усіх державних підприємств та організацій теж цим "заразилися" по горло! Тому в тюрягу потрібно саджати, починаючи від Януковича, Азарова, Ахметова, Пінчука, Кучми, та закінчуючи простими людьми!
стьопа Показати IP 5 Жовтня 2011 23:12
мусара-телята, вікторов в бєгах.рука руку миє...немає на вас сталіна
Йоко Показати IP 5 Жовтня 2011 23:48
видать на его место чьего-то сынка приготовили...у этого уже морда наетая, надо было подвинуться..
Вітя Показати IP 6 Жовтня 2011 00:25
От вам і Свобода, " У нас всі чисті і чесні",.....
хз до Вітя Показати IP 6 Жовтня 2011 08:24
Тому і "свобода" - що хочуть те і роблять, але під гаслами націоналізму!!!!
КаЛьОк Показати IP 6 Жовтня 2011 10:23
Хлопці, хто Вас висловлюватися вчив...Дикуни. Всі люди однакові, гарно їсти, солодко спати
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2011 10:34
Ото дійсно, що ви правду всі пишете. Ото морда сита, напита, нажерта.Але хабарі беруть всі, і творять з прости людом всі, хто сидить у директорському чми іншому начальницькому кріселці. У бюджеті, що твориться- це ж саме.Хабар на хабареві, хто дає, то й живе з ними, а не живе, то викинуть, як собаку,підставу і закон самі напишуть і нічого нікому не докажеш.Тому, що ми всі боягузи, не вміємо себе захищати.А садити їх треба всіх чим скоріше тим краще
Цікавий Показати IP 6 Жовтня 2011 11:12
Не знаю що там було у Вікторова, але бачу що твориться у навчальних закладах, де близькі родичі ректора чи директора зацмають найвищі керівні посади у закладі - хіба цього не видн й цього не знають? Доречі хочу почути (почитати) анонімні коментарі, де б чесно написали за що й скільки платили Вікторову?!
Стьопа Показати IP 6 Жовтня 2011 11:12
Цей хряк щодня брав по 2-3 хабарі,і всі-в мерії,прокуратурі,сбу про це знали.і те що він мандат купив за ці гроші-не секрет.ви самі винні-треба було не давати. Сяде на його місце новий кабанчик-не несіть йому хабарів,а вимагайте задарма,або заяву в прокуратуру з аудіозаписом
Знаючий Показати IP 6 Жовтня 2011 13:36
Вікторов ніби взяв 1300,00 дол. США - в тюрму. Вважаю це правильно! Гребенюк з Кравчуком поцупили близько 200 тис грн - їх навіть премій не позбавили. Вважаю це не правильно!
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2011 14:48
один приятель, якій у темі крутиться каже, що цей пупсік не гребував ніякими сумами-і не ділився ні з ким як правило. а зараз переховується десь і дає вказівки по телефону
Вася Показати IP 6 Жовтня 2011 20:04
Хабарі беруть всі. Таке життя. Але заробляти на смерті ......
не вася Показати IP 7 Жовтня 2011 12:24
Хабарі беруть не всі. Таке життя. Заробляти чи на житті, чи на смерті - не велика різниця. Ну, блін, логіка.
OrestN Показати IP 7 Жовтня 2011 16:17
Олександр Вікторов не бере подарунки / хабара, чого не скажеш про чинуша-регіаналах. Донецький криміналітет мітить на прибуткове місце директора комунального підприємства. Рігіанали-рейдери єзуїтськи хитро продумали акцію-провокацію по дескредітаціі Вікторова і його партії. По всій країні шалений кримінал шапкокрадов зачищає прибуткові бізнес в країні. Диктатура доповз до самих західних земель країни. Цей безпредел ще багатьом аукнітся ... "Свобода" не постраждала, рейтинг партії зростає - це майбутня парламентська політсила.
Свідомий Показати IP 8 Жовтня 2011 11:15
Свобода,як і Бют з ПР-збіговисько повій,які купили собі депутатство.кожного 2 стріляй-не помилишся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus