USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ПРП заявили, що вони - з луцьким БЮТ, бо з землею «безпредєл»

31 Липня 2008 12:06

Депутати Луцької міськради в обох голосуваннях підтримали фракцію БЮТ у прагненні зняти земельні питання з порядку денного. Це 31 липня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів голова облорганізації ПРП Олександр Мартинюк.
За словами пана Матинюка, луцькі «пинзеники» в обох випадках «підтримали позицію керівника фракції БЮТ і голосували за зняття питань із розгляду. Тому що цей процес дійсно надто бурхливо пішов». Якщо раніше депутати голосували за кілька таких питань, детально розглядаючи у комісіях, то зараз відбувається заледве не планування клькох мікрорайонів.
Тому, на думку Олександра Мартинюка, виникла потреба у ретельній перевірці всіх ділянок, чи не стоять за підставними особами впливові люди, які згодом землю переподуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus