USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Секретаріаті ПР дії головного волинського регіонала вважають нелегітимними?

22 Вересня 2008 11:50
Засідання Ради Волинської обласної організації Партії регіонів від 14 вересня 2008 року Секретаріатом Партії регіонів визнано нелегітимним, а ухвалене рішення – фальсифікованим. Дії Анатолія Горбатюка щодо виключення керівників кількох організацій з Партії є неправомірними, оскільки це не є компетенцією Ради і передбачає відповідну процедуру. Це підтвердив відповідальний працівник Секретаріату Партії регіонів Євген Анупрієнко, який перебував у Луцьку 19-20 вересня, – інформують 22 вересня «Волинські Новини».
 
Анатолій Горбатюк відкинув пропозицію Секретаріату повернутися на позиції 21 червня щодо статусу місцевих організацій і скасувати усі спірні рішення щодо неправомірної зміни керівників у кількох місцевих організаціях. Також пану Горбатюку не рекомендували проводити конференцію до відповідного рішення Секретаріату Партії.
 
Усупереч позиції Секретаріату Партії регіонів, 21 вересня Анатолій Горбатюк проводить конференцію, де обирає себе головою організації. Сюди запросили делегатів від тих організацій, які лояльні до пана Горбатюка. Були відсутні делегати, обрані на звітно-виборчих конференціях 14 міських, районних організацій, від міст Луцька, Ковеля, Шацького, Старовижівського, Камінь-Каширського, Турійського, Маневицького, Ківерцівського, Володимир-Волинського, Локачинського, Любешівського, Рожищенського, Іваничівського, Горохівського районів. Їх ніхто не запрошував взагалі.
 
За інформацією прес-служби Луцької міської організації Партії регіонів, таким чином Анатолій Горбатюк продовжує дії, спрямовані на зрив другого етапу звітно-виборчої конференції Волинської обласної організації Партії регіонів з тієї причини, що переважна більшість керівників міських, районних організацій та делегатів звітно-виборчої конференції категорично не підтримують кандидатуру пана Горбатюка на посаду голови обласної організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Анонім Показати IP 22 Вересня 2008 12:14
Насправді регіонали цим справедливим рішенням щодо виключення з партії присадили не скільки Башкаленка скільки пана Кривицького, який маючи певний бізнес вплив на пана Башкаленка вирішив захистити свій бізнес (зокрема славнозвісну котельню де насправді в Кропиви є лише мала частка) з допомогою Партії регіонів. Та оскільки Башкаленко в ПР був ще ніхто а пан Кривицький вже ніхто (бо злякався і вийшов з лав ПР після помаранчевої революції). То мер-пенсіонер вирішив протягнути особу Башкаленка в керівні органи ПР використовуючи свої старі зв’язки, зокрема спробував зв’язатись Володимиром Рибаком з яким, ще колись товаришував коли вони були мерами… Та пан Рибак зрозумівши ситуацію дав зрозуміти, що такі люди нам в партії не потрібні… Так що побачимо куди тепер пан Кривицький буде рулити шукаючи захисту своїх монополій… А коментарі щодо то, що Горбатюк узурпує владу, лише спроби пана Башкаленка виправдатись за провал перед тими людьми котрі давали йому гроші на спробу рейдерства…
Рожище Показати IP 22 Вересня 2008 12:26
Це підла брехня яка озвучена з провокаційною метою зробити розкол в лавах партії регіонів я з Рожищенського району, я була на конференції. Були і всі інші райони!!!! Не було тільки тих хто з якихось причин не зміг приїхати.
Спостерігач Показати IP 22 Вересня 2008 12:30
У регіоналів почалась боротьба за крісла, значить скоро вибори... (народна прикмета)
Кривович для Рожище Показати IP 22 Вересня 2008 12:53
Ура у нас новий ЧЛЕН партії..., прям старожило.
Кривович для Аноніма Показати IP 22 Вересня 2008 12:55
Цікаво, а до чого тут котельня в партійних розборках. Ви там часом не прийняли в цьому участь чи ВАШУ долю якимсь чином зачепили.
Кривович для Аноніма Показати IP 22 Вересня 2008 13:11
Цікаво, а до чого тут котельня в партійних розборках. Ви там часом не прийняли в цьому участь чи ВАШУ долю якимсь чином зачепили.
Друг Показати IP 22 Вересня 2008 13:12
Дивно, Горбатюк казав,що запропонує когось іншого.Обрали б Проня, справжнього регіонала.
Кривович для Рожище Показати IP 22 Вересня 2008 13:14
Це підла брехня ... Не було тільки тих хто з якихось причин не зміг приїхати. Ви як писали самі не сміялись? Мені смішно було читати таке твердження.
Кривович Показати IP 22 Вересня 2008 13:33
п.1. Начальник завжди прав п.2. Якщо комусь не ясно дивись п.1.
Володимир Кривович Показати IP 22 Вересня 2008 14:21
Ну ось знову почались коментарі від мого імені…. Шкода що людям не хватає сміливості писати від свого імені. Моя ж думка щодо вищезазначених подій цілком співпадає з позицією Волинської обласної організації Партії регіонів. Перес-реліз буде сьогодні о 15.30 буде виставлена на офіційному сайті www.volynregion.org
1 гривня Показати IP 22 Вересня 2008 15:02
Проблема вся в тому, що Анатолій Олексійович оточив себе зрадниками. І мова йде не так про Башкаленка, як про представників тих районів, які раніше Горбатюку зад лизали, а тепер,бачите, він не угодний партії. Геть зрадників, бо той хто зрадив один раз неодміно зрадить ще.
Здивований Показати IP 22 Вересня 2008 15:29
Що ви ліпите? Кривицький був не в ПР, а в СДПУ(о), в доньки Кривицького було 10% в ЕК і від тих вона одразу офіційно відмовилась!
Аль Джазіра Показати IP 22 Вересня 2008 16:17
Виходить, що Горбатюк їх "зделав". Рішення прийнято, а Київ не буде з цим розбиратися, бо треба формувати коаліцію з БЮТ.Цікаво буде спостерігати за подальшими баталіями. Треба чекати гостей з Києва......
MAX Показати IP 22 Вересня 2008 16:46
Башкаленко підставив всіх, кинув Антошу, кинув Горбатюка, кинув людей, впевнений що в нього є інші спонсори які платили і за 3 варіант, спробу внести розкол в партію Регіонів.
до Аль Джазіри Показати IP 22 Вересня 2008 17:01
Шановна! Що значить "зделав". У кожної партії є статут, ви в армії, не служили - не знаєте, хто порушує статут має бути покараний. Янукович - Президент, Горбатюк - Голова....
Фанат Показати IP 22 Вересня 2008 18:15
Підлий Башкаленко разом з Кропивою обєднався проти Богдана Павловича Шиби. Башкаленко використав адмінресурс Кривицького аби не дозволити Богдану Павловичу змінити місто на краще. Якби не Шиба, то партія регіонів давно б розпалась, бо у них не було б врага. А так регіонал Кропива вирішив руками Горбатюка і Башкаленка відволікти людей від боротьби Богдана Павловича Шиби за котельню. Бо так всі б боролись за котельню, а тепер всім котельня пофіг, бо всім цікаво хто переможе: Башкаленко чи Горбатюк. А я скажу так: переможе той, кого підтримає Богдан павлович Шиба, бо за ним йдуть люди і у тому числі члени партії регіонів і як він скаже того і підтримають. А краще хай люди на голову партії регіонів виберуть не Горбатюка чи Башкаленка, а хай виберуть Богдана Павловича Шибу, тоді це буде дуже авторитетно. Хто такий Горбатюк чи Башкаленко, та по зрівнянню з Богданом Павловичем Шибою ніхто. Шибу на голову партії регіонів.
Vlad Показати IP 23 Вересня 2008 09:03
Фанату Цікава ідея.
Волиняка Показати IP 23 Вересня 2008 10:22
Фанату. Оооо так Шиби тільки, ще в регіонах не було він вже скрізь був $) В нього такий принцип як і в мого кота… :/
Колишній соратник по СДПУ(о) Показати IP 23 Вересня 2008 10:49
Раз тут є питання по Шибі мушу прокоментувати. Башкаленко і Кривицький колишні соратники по СДПУ(о) вони вже раз зрадили своїх прихильників. Зараз як коршуни займаються рейдерством в ПР, хочуть покерувати партією щоб свій бізнес не втратити. Знаю що свого часу мер Кривицький з великим відкатом продав Башкаленку магазин «Динамо» та кінотеатр «Хроніка» (пам’ятаєте такі?), там зараз до речі знаходяться бари. Ось за це (і не тільки) Башкаленко має зараз допомогти Кривицькому залишитись на своїй посаді в ОДА та захиститись від нападок мера Шиби по котельні Кропиви (а Шиба за котельню взявся не на жарт, тут треба віддати йому належне). Одним словом солодка парочка як то кажуть «Твікс».
Васильович Показати IP 23 Вересня 2008 12:45
Башкаленко не дурак працював на кілька сторін в обмін на отримання земельної ділянки на березі Стиру, біля прибор заводу має завдання розірвати регіоналів в області і послабити її вплив. Хто зрадив раз буде зраджувати завжди. Цікаво в яку тепер партію він побіжить.
Соціаліст Показати IP 23 Вересня 2008 13:48
Колишньому соратнику по СДП(о), а нині працівнику виконкому."а Шиба за котельню взявся не на жарт, тут треба віддати йому належне" - дійсно, якби Кропива віддав Шибі належне, то й конфлікту не було б. А належне - це десь з мільйон баксів. Небагато, як для міського голови. Інші й більше дають. Але тоді не буде проблеми у людей з гарячою водою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus