USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У селах Ковельщини сміття викидають аби-де

29 Вересня 2008 17:15
Державною екологічною інспекцією у Волинській області із залученням працівників Земельної інспекції проведено комплексну перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Ковельського району та міста Ковеля – повідомляють 29 вересня «Волинські Новини».
За інформацією сайту Міністерства охорони навколишнього природного серидовища, особливу увагу приділили поводженню з твердими побутовими відходами на території сільських та селищних рад. Спільною проблемою практично для всіх сільських рад є відсутність програми поводження з відходами, схем санітарної очистки населених пунктів, правовстановлюючих документів на існуючі сміттєзвалища.
Органами місцевого самоврядування не здійснюється контроль за операціями поводження з відходами, не проводиться профілактична роз’яснювальна робота з питань правильного поводження з твердими побутовими відходами серед населення. Сільські та селищні ради не виконують в повному обсязі свої повноваження у сфері поводження з відходами.
Позитивним моментом є виготовлення документації на місця видалення відходів. За виявленими фактами порушення природоохоронного законодавства на посадових осіб, в тому числі на голів сільських та селищних рад склали 48 протоколів, до адміністративної відповідальності притягнуто 41 особу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus