USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі на Волині звели спорткомплекс за 3 мільйони

29 Березня 2011 14:55
Спортивний комплекс села Боратин Луцького району зайняв перше місце в десятому міжнародному конкурсі «Кришталева цегла», який проводили в польському місті Люблін.
Цей конкурс – змагання за найкращу будівельну інвестицію по обидва боки східного кордону Європейського Союзу, – повідомляє ICTV.
«Даний спортивний комплекс в себе включає стандартне футбольне поле, є бігова доріжка на чотири людини. Це 400-метрова бігова доріжка. Є три міні-футбольних поля з трав’яним покриттям, сектор для метання списа, дві волейбольні площадки для пляжного волейболу, однак баскетбольна площа, планується два тенісні корти», – розповів боратинський сільський голова Сергій Яручик.
Гордістю комплексу є футбольне поле розміром понад гектар, зроблене за сучасними технологіями. Поле має дренаж і трав’яний покрив, за яким доглядають цілорічно. У Боратині кажуть, що їхня арена не поступається луцькому «Авангарду».
«На Волині, крім «Авангарду», це одне тільки поле. Більше немає таких полів. Поки що. Але, дай Бог, аби їх було більше», – коментує директор спорткомплексу Володимир Марчук.
«Є усі умови є для того, аби займатися спортом і не думати, де грати: в болоті чи десь у хорошому полі, так як тут», – каже житель села Рованці Сергій Видрич.
На будівництво витратили майже три мільйони гривень, які дали спонсори. А будували вже своїми силами, адже з залученням підрядника вийшло в десять разів дорожче.
Нині в селі мешкає 3800 людей. Однак найбільше комплексом тішиться молодь. Окрім цього, розім’яти м’язи з’їжджаються з чотирьох навколишніх сіл, адже це безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Луцький Показати IP 29 Березня 2011 16:04
Яручик молодець, може його мером Луцька обрати?
Ласковая Показати IP 29 Березня 2011 17:49
Давайте, проголосуємо прямо тут
о Показати IP 29 Березня 2011 19:57
в Луцьку немає стільки землі і депутати руки слухняно не піднімають.бути мером на тому селі крутіше.
І я там була! Показати IP 30 Березня 2011 00:31
Бачила, бачила. Молодець. Він до нас мером не піде. Йому таке бідоття на ... не нада. Я б за нього проголосувала навіть без коментарів якби він на мера балотувався. Думаю його помітять і він піде губернатором або навіть вище! Там в тих селах все таке що рот не закривається від здивування!!! Могла б розказати, але я думаю що журналісти скоро до нього доберуться і все розкажуть самі, а варто б. Хай би брали наші мужі народні приклад хоч б з одного! Голосую "ЗА"!!!
Тарас Показати IP 30 Березня 2011 09:13
На будівництво витратили майже три мільйони гривень, які дали спонсори.- а спонсорам він земельку роздав на 10млн.грн??!!
І я там була! до Тарас Показати IP 30 Березня 2011 09:49
Так ще ж адмінприміщення сільської ради відкрили 5 млн гривень + амбулаторія 4 млн + дороги + освітлення, ремонт медкпунтів, клубів, ще один стадіон, кладовищ і багато- багато всього що я й не знаю. Виходить він ще своїх мільйонів з 10 доклав ))) смішно, Тарасе Ви як того всього не бачили то не бовкайте хоть язиком. Поїдьте подивіться а тоді вже висновки робіть.
До Тараса Показати IP 30 Березня 2011 09:34
Але ж не в карман взяв ті три мільйона
Тарас Показати IP 30 Березня 2011 10:39
так, я розумію - ділиться з людьми, робить добро. - за виділення сільською радою клаптика землі в БОротині треба голові (в карман!!!) покласти певну суму грошиків! ай молодець ай прідпрінєматєль! він в карман ще більше поклав.
І я там була! до Тарас Показати IP 30 Березня 2011 11:26
Ай, з ким тут говорити. (((
біс Показати IP 30 Березня 2011 11:01
мільйонна частина від того що вкрали. немає чого тішитися, а тим більше гордитися.
знаючий Показати IP 30 Березня 2011 13:17
Тарас має рацію.100% то не налітайте на людину .Спритники вони ще ті... Гляньте на яких автівках розсікають депутати і землевпорядник з зарплатою в 700 грн іже "прибліжонниє".То ж не пропонуйте дурниць .Нехай сидить в селі.Луцьк такого бізнесмена не витримає.
І я там була Показати IP 30 Березня 2011 13:22
А ви послухайте що про них люди пошепки говорять-жителі села.Не та купка що озолотилася на розкраданні земельки в держави.То може і прозрієте.
Міський житель Показати IP 30 Березня 2011 17:48
Якби не Степан Москвич, там би нічого не було. Селу повезло, що коли всі інші приміські села вже пороздавали землю: Липини, Підгайці, Маяки, то в Боратині процес продажу землі розпочався лише в 2006-2008 роках, на самому пікові цін. Сотка землі без акта по рішенню сільради продавалася по 1500-1700 зелених президентів. Зараз там землю з актами виставляють на продаж по 400 доларів за сотку - ніхто не бере. Скоро на дорогах зявляться ями, сільрада почне обсипатися, а грошей вже не буде брати звідки. Подивимось, що там буде років через десять.
сільський житель Показати IP 31 Березня 2011 10:53
Степан-ти не правий. Народився і живу в цьому селі і дуже шкодую що нам так "повезло". Бо то все мала мати громада а не ви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus