USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі Піддубці – лише півтора кілометра асфальтівки

27 Серпня 2008 17:25
За словами сільського голови Піддубців Віталія Гірського, найбільшою проблемою його сільської ради залишається відсутність доріг із твердим покриттям. Наразі у Піддубцях вулиць із якісним покриттям лише дві, а у Гаразджі – тільки частина вулиці Вишневої. Про це він заявив під час виїзного засідання колегії РДА, – 27 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Як сказав Віталій Гірський, протяжність двох доріг із твердим покриттям у Піддубцях становить 1,5 кілометра, у Гаразджі – 1 кілометр. Наразі проблему із дорожнім покриттям вирішити неможливо, – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор:) Показати IP 27 Серпня 2008 17:37
Якщо продавати землю чесно, а гроші від приватизації землі не красти - цілком можливо. Стану головою вашої сільради - доведу)
Анонім Показати IP 28 Серпня 2008 07:56
За кордоном, зокрема в США, спершу будують дороги-вулиці, а потім зводять на них житло. В нас же навпаки...про дороги постійно забувають - головне набити кишені чиновникам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus