USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Шацькому районі немає проекту встановлення меж лише в села під «Лісовою піснею»

12 Грудня 2008 10:50
У рамках робочого візиту в Шацький район голова облдержадміністрації Микола Романюк провів нараду з адміністративно-господарським активом краю, на якій обговорили підсумки соціально-економічного розвитку за 11 місяців поточного року, а також окреслили пріоритети діяльності на 2009-й. Про це 12 грудня повідомляють «Волинські Новини».
За словами голови райдержадміністрації Леоніда Кислюка, за 11 місяців 2008 року до загального фонду Державного бюджету надійшло 3485,2 тисячі гривень, що становить 103% від бюджетних призначень, – інформує сайт Волинської ОДА.
За 11 місяців цього року до загального фонду місцевих бюджетів району надійшло власних та закріплених доходів у сумі 5 705,2 тисячі гривень (107,6 % річних призначень). Порівняно з відповідним періодом минулого року, доходи загального фонду бюджету зросли на 1 580,9 тисячі гривень, або на 38,3%.
Видатки на соціальний захист та соціальне забезпечення  населення профінансовані на 89,7%, що на 27,8% більше, ніж за відповідний період минулого року.
Із 7,5 тисячі громадян, що мають право на приватизацію земельних ділянок, вже майже всі це зроблили. У приватну власність їм передано майже 2000 гектарів земель для будівництва та обслуговування житлових будинків та ведення особистого селянського господарства. Державні акти отримали майже 4 тисячі громадян.
По всіх населених пунктах району розроблені проекти встановлення меж, крім села Гаївка, де розробка такого проекту також завершується. Прийнято рішення про розробку Схеми землеустрою і техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель Шацького району з метою раціонального їх використання.
Протягом звітного періоду  в районі  продовжувалася  позитивна тенденція  до зростання кількості суб’єктів малого бізнесу. Нові робочі місця в районі створюються в основному за рахунок малого підприємництва (95,4 %). Власну справу започаткували 121 фізична особа.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк, підсумовуючи, зазначив, що вцілому тенденції розвитку краю є позитивними, але, з огляду на ситуацію в економіці, слід чекати поглиблення проблем.
Тим не менше, головним завданням залишається недопущення того, аби криза вдарила, в першу чергу, по малому і середньому бізнесу, потужних промислових підприємствах та незахищених верствах населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus