USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Шацькому районі власників агросадиб навчать вести «зелений туризм» за європейськими стандартами?

18 Червня 2009 12:44
Є ідея подати заявку на створення Агрошколи у Шацькому районі, яка фінансуватиметься за Програмою «Добросусідство: Польща – Білорусь – Україна». Про це йшлося під час наради у заступника голови ОДА Василя Байцима щодо функціонування на Волині Фондів підтримки підприємців, – інформує 18 червня репортер «Волинських Новин».
 
Заявки на участь за новою Програмою «Добросусідство: Польща – Білорусь –Україна » прийматимуться через декілька тижнів, – розповів Василь Байцим. За його словами, є ідея створити Агрошколу у Шацькому районі. Партнером проекту буде польська сторона. Заявником виступатиме один із структурних Фондів підтримки підприємництва – Шацький бізнес-центр.
 
«Агрошкола передбачатиме перенавчання власників агросадиб, які функціонують на терені Шацького району: як формувати агро-туристиичний продукт, що пропонувати, як запрошувати і обслуговувати, як показати себе перед туристами», – сказав пан Байцим.
 
«У результаті ми хотіли б бачити європейський сертифікат агросадиби. Ми повинні підтягуватися до європейських стандартів надання послуг у сфері зеленого туризму», – висловився він.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus