USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У шкільному «Євробрейн-рингу» перемогла луцька гімназія. ФОТО

29 Травня 2009 09:00
Учора, 28 травня, в Луцьку відбулися заключні ігри євробрейн-рингу. Запланована у рамках проекту «Відкрий Європу» гра зібрала навколо себе представників Луцька, Ківерець та Рожища, – повідомили «Волинським Новинам» у прес-службі ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)».
 
У Центрі європейської інформації бібліотеки Волинського нацуніверситету розгорнулись змагання за кубок першості серед знавців із питань європейської інтеграції - учасників обласного проекту «Відкрий Європу». Школярі 9-х, 10-х та 11-х класів виявили неабияку зацікавленість історією, культурою та політичним устроєм країн Євросоюзу й довели, що знають про це досить багато.
 
Лише кілька питань змушували задуматись майбутніх європейців, проте, це допомогло відкрити нові та захопливі сторінки із історії кожної із держав-членів Європейської співдружності. Ведучі Вікторія Левчук та Дмитро Безвербний, у свою чергу, намагалися надати вичерпну інформацію та допомогти віднайти відповіді на запитання, що становили трудність.
У фіналі зійшлися представники Луцької гімназії № 4 та збірна школярів із райцентру Ківерці. Захоплива гра закінчилась рахунком 3:2  на користь команди гімназії №4. Саме їм дісталася заслужена винагорода – кубок першості серед знавців із питань європейської інтеграції. Окрім того, всі гравці отримали сертифікати та дипломи.
Довідково:
Організатором турніру виступила ВОМГО «АМоРе».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus