USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У школах Луцького району енергозберігаючих лампочок закупили на 20,5 тисячі гривень

27 Серпня 2009 13:00
Комісійний об’їзд дає право говорити, що станом на 20 серпня усі загальноосвітні школи Луцького району готові до роботи. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник відділу освіти Луцької райдержадміністрації Микола Тарасенко.
 
Цьогоріч 1 вересня планує розпочати роботу ЗОШ села Рованці Луцького району, у якій, за попередніми списками, навчатиметься 240 дітей, – розповів пан Тарасенко.
 
До початку навчального року були проведені ремонти покрівель у школах сіл Чарукова, Липин, Садова. Також, за словами начальника управління освіти, наразі вирішені проблеми з водопостачанням Липинської школи, відбулася реконструкція котельні Лаврівської ЗОШ. Наразі у школах району налічується 4 котельні, які можуть працювати на альтернативних видах палива, що дозволить зекономити видатки по газу, – сказав пан Тарасюк. До початку навчального року на 20,5 тисячі гривень закуплено енергозберігаючих лампочок, що теж дозволить заощадити гроші, – додав він.
За словами Миколи Тарасенка, цього року у районі, в межах 4 гривень у день, харчуватимуть дітей 1-4 класів, дітей пільгових категорій, яких налічується приблизно 3 тисячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus