USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У «Скіфі» потравилися домашніми сальтисонами і ковбасою

6 Червня 2012 15:05
Люди, які шпиталізовані з ознаками харчового отруєння у Луцьку, отруїлися у кафе «Скіф» продуктами, принесеними з дому.

Про це повідомила головний державний санітарний лікар у Волинській області Наталія Янко.

У СЕС таки підтвердили, що впродовж 28-29 травня із попереднім діагнозом гастроентероколіт звернулися до обласної інфекційної лікарні 8 осіб, серед них одна дитина. Вони 26 травня святкували день народження у луцькому кафе «Скіф».

Як встановили фахівці санстанції, люди отруїлися ковбасою та сальтисонами, принесеними з дому. Адже 27 травня у цьому ж кафе святкували весілля, але тут минулося без ексцесів.

На цей час усіх жертв отруєння, окрім дитини, вже виписали. У неї ще залишились симптоми гострої респіраторної інфекції. Окрім того, у санстанції підтвердили, що у хворих виявили сальмонельоз.

Нагадаємо, що масовим отруєнням лучан зацікавилися і правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
базар Показати IP 6 Червня 2012 17:13
Кто хазяін "Скіфа"?
Zeus Показати IP 6 Червня 2012 21:39
Хазяїна треба притягнути до відповідальності, що дозволив таке "святкування". Тут питання взагалі щодо дебілізму суспільства і норм які в ньому панують - якого "Х" йти в кафе "з усім своїм"? Хочеш жерти свої дриглі і смердюче сало - сиди в хліві і жри!
Вася Показати IP 7 Червня 2012 12:24
А за що хазяїна "Скіфа" притягувати...........? тільки весілля, чи день народження, які як правило святкуються в барі, відразу постає питання як зекономити, чи можна свою їжу принести, горілку........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus