USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Масовим отруєнням зацікавилися міліція

1 Червня 2012 14:36
У пацієнтів обласної інфекційної лікарні, які, ймовірно, отруїлися харчами в кафе «Скіф», брали пояснення працівники міліції. Ці матеріали передадуть у прокуратуру.

Про це 1 червня «ВН» повідомила керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що до лікарні за медичною допомогою 28 травня звернулося 6 осіб із ознаками харчового отруєння, яких госпіталізували.

Одна з пацієнток Аліна Повх розповіла «ВН», що 26 травня приблизно 30 осіб зібралися в кафе «Скіф», аби відсвяткувати день народження її похресника.
«Наступного дня мені стало погано. 27 травня я ще лікувалася вдома. Була температура 39,8 і не могли збити. Я думала, що згорю», ‒ повідала дівчина.
Також вона стверджує, що в лікарню звернулося лише 8 осіб, але були такі, що лікувалися вдома. З її слів, лікарі діагностували сальмонельоз у 5-ти дорослих і однієї дворічної дитини. Ще в 2-ох пацієнтів – підозра на хворобу.
Щодо причини отруєння, то Аліна Повх схиляється до думки, що джерелом інфекції могли бути харчі з кафе. Водночас каже, що учасники свята приносили домашню їжу та куплену ковбасу. «Але вибирали дуже уважно, бо ж на святі були діти», ‒ додала дівчина.
Окрім цього, її дивує прохання працівників СЕС: не казати, що вони могли отруїтися в кафе «Скіф».
Насамкінець вона відзначила, що кафе продовжує працювати. Мовляв, працівники СЕС повідомляли їх про тимчасову заборону роботи закладу харчування. «Ми просили наших друзів перевірити, і вони бачили, що людям продають пиво», ‒ зауважила Аліна Повх.
Також вона розповіла, що до пацієнтів приходили міліціонери та розпитували про отруєння.
Керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик підтвердила, що правоохоронці брали пояснення, які будуть передані до прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
завсідник кафе Показати IP 1 Червня 2012 16:29
Де знаходиться це кафе? Вулиця і точна адреса? Будьте ласкаві!?
Любі свині Показати IP 1 Червня 2012 17:00
Однозначно треба ще СБУ підключити, Інтерпол і ФБР. Плюс ФСБ не мішало б. Міліція скоро буде не бандюків ловити, а "підносити снаряди" СЕС, ветеринарам, екологам і т.д.
Любі свині Показати IP 1 Червня 2012 17:02
Однозначно треба ще СБУ підключити, Інтерпол і ФБР. Плюс ФСБ не мішало б. Міліція скоро буде не бандюків ловити, а "підносити снаряди" СЕС, ветеринарам, екологам і т.д.
Всезнайко Показати IP 1 Червня 2012 18:25
Свого понаносили, а кафе винне...
Віщун Показати IP 1 Червня 2012 18:54
Знаходиться поряд із Зосею та медучилищем.Правильно,що міліцію підключили.Наказувати потрібно "завідєнія" на кшталт цього.Годують невідь чим у них.У Скіфі не виняток,з власного досвіду знаю.СЕС яка ж у нас?!Не знаєте?!Власники взяточку їм,а вони:Працюйте.Труїть наздоров"Я!Пора.Пора припиняти той безлад в закладах харчування!
клієнт Показати IP 1 Червня 2012 19:31
"Скіф" - це вигрібна яма. Людина, яка себе хоч трохи поважає, туди не зайде.
Максим Показати IP 1 Червня 2012 20:12
Треба Олечку Фреймут запросити
лучанин Показати IP 2 Червня 2012 07:26
Цю Янко, керівника СЕС, давно треба поганою метлою...!!!
Припущення Показати IP 2 Червня 2012 09:56
Продукти були з-під Брищ, нехай би СЕС перевірила цю зону "відчуження"!
Лучанка до Припущення Показати IP 2 Червня 2012 16:40
Ще б Фелічиту нехай перевірили... Пише,що фтальйська,а насправді ЖОДНОГО ПРОДУКТУ З ІТАЛІЇ НЕМА!!! ЖОДНОГО!!! МАКСИМУМ-УКРАЇНА, але зазвичай,- ПОЛЬЩА!!!! Одна хімія, а ціни ростуть і ростуть,а попит як був так і є, люди, схаментіся!!!
Pavel Показати IP 2 Червня 2012 11:41
Скіфофці дадуть на лапу кому потрібно і результатом розслідування будуть винні огірки, які з собою принесли постраждалі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus