USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У соціальному гуртожитку Володимира вже є перші мешканці

20 Серпня 2008 16:16
Урочисте відкриття соціального гуртожитку у місті Володимирі-Волинському відбулося сьогодні, 20 серпня. У святковому заході від волинської влади взяли участь голова облдержадміністрації Микола Романюк і його заступник Василь Дмитрук, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
У соціальному гуртожитку, як розповів заступник Володимир-Волинського міського голови Андрій Шоцький, тимчасово (до 3-х рків) мешкатимуть 20 чоловік віком від 17 до 23 років. Хоча вже нині у ньому живуть більш ніж 10 дітей-сиріт.
Змогу оселитися у цьому гуртожитку отримають ті, хто після закінчення навчання в школах-інтернатах області вирішить залишитися навчатися чи працювати у Володимирі-Волинському , та ті випускники, які спробують влаштувати життя деінде, однак із різних причин все ж повернуться у місто. Усім дітям, що виходять за стіни інтернату, необхідно допомогти знайти свою стежину в житті, – наголосив заступник мера Володимира-Волинського.
Функції нововідкритого закладу не обмежуватимуться лише наданням даху для соціально незахищених осіб. Це буде соціальний центр, де допомогу надаватимуть комплексно і який діятиме за європейськими методологіями, – зазначив пан Шоцький. У центрі працюватимуть педагоги і психологи, які матимуть за завдання допомогти дітям, позбавленим батьківського піклування, не згубитися в житті.
Довідково:
На будівництво цього гуртожтку з Державного бюджету України виділено 401,8 тисячі гривень. Однак цих коштів було недостатньо Для завершення капітального ремонту, за сприяння голови облдержадміністрації, з обласного бюджету виділено ще 710 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus