USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька в День закоханих палали серця. ФОТО

16 Лютого 2009 09:58
Закохані Луцька відсвяткували День святого Валентина на Театральному майдані обласного центру Волині разом із АМоРе. Про це 16 лютого інформують «Волинські Новини».
 
14 лютого на театральній площі міста Луцька Волинська обласна молодіжна громадська організація «Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)» за фінансової підтримки Волинської обласної організації ВМГО «Молодіжний Союз Наша Україна» дарувала святковий настрій лучанам.
 
Закохані міста, які прогулювалися Театральним майданом, мали можливість привітати свою другу половинку або ж знайти її відразу у цей святковий день. Молоді люді мали можливість освідчитися в коханні й написати свої зізнання на підготовлених для цього стендах, пограти у веселі ігри та отримати солодкі дарунки. В цей день амури не обирали своїх «жертв» за віком –порцію кохання отримували всі, від дванадцяти до сімдесяти років.
 
За повідомленням прес-служби АМоРе, той, хто не знайшов ще свого кохання, мав можливість зробити це відразу ж у святковий день. Щоб познайомитися, молоді люди залишали свої номери телефонів й чекали дзвінка. Кожен учасник акції отримував повітряну кульку на згадку.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus